• 10 jaar Improvers

Delicatessen uit eigen stad op kantoor

Werken bij Improvers is een feest op zich, vooral wanneer je bedenkt dat we al 10 jaar bestaan! Met vestigingen verspreid over het hele land, zijn het stuk voor stuk toppers die bijdragen aan het succes van het bedrijf. Deze salesprofessionals verdienen absoluut iets extra’s, en wat is er nu beter dan genieten van heerlijke delicatessen uit hun eigen stad?

Samenwerken met Improvers, een feest opzich!

Van de beroemde Domtorentjes in Utrecht tot de iconische eierballen in Groningen en de smaakvolle Eberhardjes in Amsterdam, deze lokale lekkernijen hebben iets gemeen met Improvers – ze zijn allemaal anders, maar even goed!

Dit jaar vieren we elke maand tien jaar Improvers. Al tien jaar lang is Improvers een bekend begrip in de sales wereld. Onze getalenteerde medewerkers, ofwel Improvers, werken hard en dragen bij aan het succes van het bedrijf. Met een sterke focus op sales en kwaliteit hebben we een reputatie opgebouwd de norm in ons vakgebied. Maar wat maakt samenwerken met Improvers zo bijzonder? Het is de unieke combinatie van talent, teamwork en een positieve cultuur die elke dag een feest maakt.

Delicatessen uit eigen stad

Bij Improvers geloven we in het belonen van onze medewerkers en Partners voor hun inzet en toewijding. En wat is er nu beter dan een smakelijke beloning? Daarom hebben kozen we ervoor om in november tien jaar Improvers met delicatessen te vieren. Lokale delicatessen uit elke stad waar wij een vestiging hebben zitten. Deze delicatessen zijn niet zomaar lekkernijen, ze vertegenwoordigen ook de unieke eigenschappen van elke stad waar Improvers is gevestigd.

Een smaakvolle connectie

Net zoals Improvers, zijn de lokale delicatessen stuk voor stuk uniek en bijzonder. In Utrecht zijn er de beroemde Domtorentjes, heerlijke chocoladelekkernijen die symbool staan voor de majestueuze Domtoren. Groningen staat bekend om zijn eierballen, een hartige snack die perfect past bij de noordelijke gastvrijheid. En in Amsterdam vind je de smaakvolle Eberhardjes, koekjes vernoemd naar de geliefde voormalige burgemeester Eberhard van der Laan. Hoewel elk van deze delicatessen anders is, delen ze allemaal een gemeenschappelijke noemer met Improvers – ze zijn van hoge kwaliteit en gewoonweg heerlijk!

Tien jaar Improvers met delicatessen drieluik

Van de Domtorentjes in Utrecht tot de eierballen in Groningen en de Eberhardjes in Amsterdam, deze heerlijke lekkernijen hebben iets gemeen met Improvers – ze zijn allemaal anders, maar even goed! Dus, de volgende keer dat je een Improver tegenkomt, weet je dat je niet alleen te maken hebt met een getalenteerde professional. Je hebt te maken met iemand die de smaak van zijn of haar stad met trots vertegenwoordigt.

Volg improvers op: