Sales Partner

Sales is een vak, jouw vak

Ligt jouw affiniteit bij sales en heb jij een eigen bedrijf? Word dan partner bij Improvers! Topmerken, een solide platform en een mooie vergoeding wachten op je. Als zelfstandige verkoper kan jij direct aan de slag met je eerste verkoopgesprek en eerste omzet.

LEES MEER

Wat ga je doen als Sales Partner?

Als Sales Partner op ons platform word je gekoppeld aan verschillende Adverteerders. Maak sales voor branches zoals Charity, Lottery, Media of Energy. Werk voor één Adverteerder of juist voor meerdere tegelijk! Met de juiste papieren op zak kan je voor alle Adverteerders op ons platform verkopen. Heb je nog niet de juiste kwalificaties of wil jij je graag nog verder ontwikkelen? Dan kunnen wij je daarbij helpen. Als Sales Partner bij Improvers heb je de mogelijkheid om de juiste papieren te behalen. Jij helpt ons en wij helpen jou.

Als zelfstandig ondernemer bepaal jij je eigen werkdagen en werktijden. Je mag kiezen waar je aan de slag gaat, wanneer en hoe lang. Overdag of ’s avonds? Doordeweeks, op zaterdag of misschien wel vanuit het buitenland? Alles is mogelijk!

Partner Improvers
 1. Jouw skills

  De beste verkopers maken de klant én de Adverteerder blij. Voor jou geen script maar een eigen gesprek. Jij leeft mee, praat én luistert naar de klant. Je weet als geen ander de persoon aan de
  andere kant van de lijn te enthousiasmeren. Daar neem je de tijd voor. Dus geen overhaaste beslissing voor de consument, maar een weloverwogen deal. Kwaliteit is de norm bij Improvers. Je bent een zelfstandig ondernemer. Dit is niet alleen te zien aan je KvK-inschrijving, maar dat bewijs je ook met jouw houding en salestalent.

 2. Wat levert het op?

  Op ons platform ben je vrij om te verkopen waar, wanneer, hoe lang en voor wie jij wil. Dit mag thuis zijn of op één van onze kantoren. Hoe meer je verkoopt, hoe hoger je omzet. De sales betalen wij wekelijks uit. Via ons platform maken we het je nog makkelijker! De facturen maken wij voor je op zodat jij je alleen maar hoeft te focussen op het verkopen. In de afgelopen jaren hebben Improvers Sales Partners al meer dan 30 miljoen euro omgezet. En heb jij je omzetdoel gehaald of uitmuntend
  gescoord met jouw talent? Dan word je extra beloond met onze once in a liftetime trips

 3. Wat heb je nodig?

  • KVK-inschrijving
  • Btw-nummer
  • Eigen laptop en headset
  • Goede internetverbinding

EMIN

Partner sinds 2018
Improvers is een professioneel platform, waar je op kan rekenen. Niet alleen op het gebied van uitbetalingen maar ook op het gebied van werkgelegenheid.

FRED

Partner sinds 2015
Het werken met Improvers is fantastisch, goede sfeer, veel vrijheid, goede verdiensten.

LEROY

Partner sinds 2021
De onafhankelijkheid die je krijgt om je eigen werktijden en dagen te bepalen en daar tegen over wat je kunt verdienen maakt het erg interessant om met Improvers te werken.

Netwerken

Extra inkomen naast je eigen sales

Naast het genereren van je eigen sales kun je bij ons ook je eigen netwerk opbouwen. Heb jij een salestalent in jouw netwerk dat op zoek is naar mooie opdrachten? Match dan deze kandidaat met Improvers en ontvang maar liefst 10% over de partnervergoeding die jouw kandidaat genereert (zónder dat dit jouw gekoppelde salestalent maar iets kost). Dit is een win-winsituatie voor iedereen! Mooie opdrachten voor jouw kandidaat, een salestalent voor Improvers en een passief inkomen voor jou.

Meld je aan als Sales Partner

Ben jij de Sales Partner die wij zoeken? En denk jij dat je goed zou passen bij ons platform? Meld je dan nu aan als Sales Partner. Als Partner bij Improvers maak je jezelf, ons platform én de hele verkoopbranche elke dag nóg beter. Partners die actief kunnen worden op ons platform hebben:

 • Ervaring in sales
 • Verkoopinstelling
 • Natuurlijk enthousiasme
 • Moreel kompas
 • Drive om te presteren
 • Saamhorigheidsgevoel

Herken jij jezelf in deze eigenschappen? Meld je dan nu aan voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor.

Volg improvers op: