Word Partner

Sales is een vak, jouw vak

Topmerken, goede leads, een solide platform en een mooie vergoeding wachten op je. Zelfstandig verkopers kunnen snel aan de slag met hun eerste verkoopgesprek en eerste omzet.

LEES MEER

Wat ga je doen?

Maak sales voor onze Charity, Lottery, Media of Energy Adverteerders. Of voor allemaal tegelijk. Ook dat kan. Met de juiste papieren op zak – die je óók op ons platform behaalt – kun je voor alle Adverteerders op ons platform verkopen.

Op de bank of in één van onze kantoren. Overdag of ‘s avonds. Doordeweeks, op zaterdag of op vakantie. Als zelfstandig ondernemer bepaal je zelf waar, wanneer en hoe lang je verkoopt.

Partner Improvers
 1. Jouw skills

  De beste verkopers maken de klant én de Adverteerder blij. Voor jou geen script maar een eigen gesprek. Jij leeft mee. Praat én luistert. Weet als geen ander de persoon aan de andere kant van de lijn of deur te enthousiasmeren. Daar neem je de tijd voor. Dus geen overhaaste beslissing voor de consument, maar een weloverwogen deal. Want kwaliteit is à de norm bij Improvers. Je bent een zelfstandig ondernemer. Dat bewijst niet je KvK-inschrijving, maar ook je houding.

 2. Wat levert het op?

  Op ons platform ben je vrij te verkopen waar, wanneer, hoe lang en voor wie jij wil. Thuis of in één van onze kantoren. Hoe meer je verkoopt, hoe meer je omzet. Sales betalen we wekelijks uit. De facturen hiervoor maken wij voor je op. Zodat jij je kunt focussen op verkopen. In de afgelopen jaren hebben Improvers Partners al meer dan 30 miljoen euro omgezet. Omzetdoel gehaald of uitmuntend gescoord? Dan beloon je jezelf extra met onze once in a lifetime trips.

 3. Wat heb je nodig?

  • KVK-inschrijving
  • Btw-nummer
  • Eigen laptop en headset
  • Goede internetverbinding

EMIN

Partner sinds 2018
Improvers is een professioneel platform, waar je op kan rekenen. Niet alleen op het gebied van uitbetalingen maar ook op het gebied van werkgelegenheid.

FRED

Partner sinds 2015
Het werken met Improvers is fantastisch, goede sfeer, veel vrijheid, goede verdiensten.

LEROY

Partner sinds 2021
De onafhankelijkheid die je krijgt om je eigen werktijden en dagen te bepalen en daar tegen over wat je kunt verdienen maakt het erg interessant om met Improvers te werken.

Netwerken

extra inkomen naast je eigen sales

Als Partner bij Improvers kun je ook je eigen netwerk bouwen. Naast de vergoeding die je voor jouw eigen sales ontvangt, kun je ook een netwerkvergoeding ontvangen. Heb jij salestalent in jouw netwerk? Dan is het heel eenvoudig. Match kandidaten uit jouw netwerk met Improvers en ontvang maar liefst 10% over de partnervergoeding die zij generen (zónder dat dit jouw gekoppelde Partner ook maar iets kost). Win-winsituatie voor iedereen, dus: Mooie opdrachten voor jouw kandidaat; salestalent voor Improvers en een passief inkomen voor jou!

Meld je aan als Partner

Je wil elke dag nóg beter. Niet alleen jezelf beter maken, maar ook ons platform en de hele verkoopbranche. Partners die actief kunnen worden op ons platform hebben:

 • Ervaring in sales
 • Verkoopinstelling
 • Natuurlijk enthousiasme
 • Moreel kompas
 • Drive om te presteren
 • Saamhorigheidsgevoel

Herken jij jezelf in deze eigenschappen? Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek bij ons op vestiging.

Volg improvers op: