Zelfstandig ondernemen

Baas over je eigen werkzaamheden

De beste verkopers weten zelf het best hoe ze tot topprestaties komen. Ze hebben hun eigen verhaal en kennen als geen ander het ideale moment om dat verhaal te vertellen. Improvers gelooft dat zelf bepalen hoe, waar en wanneer je verkoopt de beste resultaten oplevert. Ook voor de consument en Adverteerder. Daarom werken we bij Improvers met zelfstandig ondernemers. Als Improvers Partner profiteer je van alle vrijheid en faciliteiten die je nodig hebt om succesvol te zijn in het zelfstandig ondernemen.

LEES MEER

Vrijheid in alles

Overal en wanneer jij wilt

Bij Improvers bepaal je zelf waar en wanneer je werkt. Of je nu vanuit huis werkt of liever op een van onze kantoren, de keuze is aan jou. Werk je acht uur of meer per dag, of verkoop je liever een paar uurtjes? Als zelfstandig ondernemer heb je de vrijheid om jouw eigen dag in te delen. Deze vrijheid geldt ook voor wat je verkoopt. Kies een Adverteerder en campagne die bij jou past, waar jij je goed bij voelt. Of je nu donateurs wil werven voor een goed doel of een expert bent op de energiemarkt en contracten wil verkopen. Je vindt jouw ideale campagnes op ons platform.

Zelfstandig ondernemer van Improvers

Hard werken en talent worden beloond

Work hard play hard

Om jou in vrijheid te laten werken, is bij Improvers alles strak geregeld. Ons verkoopplatform staat tot je beschikking. Net als onze flexibele werkplekken, vergaderruimtes, verse ontbijtjes en lunches en gezonde tussendoortjes. Wij weten dat verkopen door zzp’ers betere resultaten, hogere omzet en meer tevreden klanten oplevert. Daar mag best iets tegenover staan. Jouw harde werken en talent worden niet alleen in geld beloond. Improvers organiseert spetterende events, inspiratiesessies en waanzinnige trips voor de meest succesvolle Partners.

Waar, wanneer, hoe en wat: jij bepaalt. Improvers maakt het mogelijk.

Het team staat altijd voor je klaar en dat geeft een veilig gevoel. Er wordt echt naar je geluisterd.

Leroy (Partner bij Improvers)

Partner

Partner zijn bij Improvers betekent de mogelijkheid om in vrijheid sales te maken voor topmerken, zowel telefonisch als face-to-face. Als Partner bepaal je zelf je werkwijze en werkplek, of je nu liever alleen werkt vanuit huis of samen met andere Partners op kantoor. Je krijgt de kans om je saleskennis te ontwikkelen en te netwerken met een groep gedreven zelfstandig ondernemers.

Recruiter

Recruiter zijn bij Improvers betekent dat je als zelfstandig ondernemer met salestalent in jouw netwerk er een zeer lucratieve afzetmarkt kunt hebben. Je kunt geld verdienen met je netwerk en een passief inkomen opbouwen. Maak succesvolle matches tussen Improvers en jouw kandidaten. Het succes van jouw kandidaten vertaald zich dan weer direct in inkomsten voor jou.

Heb je nog vragen over zelfstandig ondernemen bij Improvers?

Neem dan snel contact met ons op

Zie jij jezelf al verkopen bij Improvers of wil je meer weten over Recruiter zijn bij Improvers? Stel je vraag hieronder. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Volg improvers op: