Improvers verbetert de verkoopbranche

en dat begint bij ons eigen Platform

Wie zichzelf én de markt continu wil verbeteren, moet natuurlijk zelf z’n zaakjes op orde hebben. We leggen de lat hoog voor onszelf en onze Partners. Bovendien bouwen we met ons toonaangevende platform actief mee aan een transparantere verkoopbranche.

LEES MEER

Kwaliteit staat bovenaan

Open en transparant

Een externe organisatie toetst ons Platform dagelijks op compliance en kwaliteit. Hierdoor blijven we onszelf ontwikkelen en zijn we voortdurend bezig met het optimaliseren van ons platform. Bovendien maken alleen gecertificeerde verkopers hun sales op ons platform en ze benaderen alleen adressen die door onze Adverteerders zelf zijn aangeleverd. Dit garandeert de kwaliteit en integriteit van onze verkopers en hun activiteiten op ons platform. Wanneer er een verkoop plaatsvindt op ons platform, wordt deze vastgelegd en beoordeeld door een extern bureau. Nieuwe klanten bevestigen hun aankoop met een voicelog en digitale handtekening. Daarbij worden deze gesprekken beoordeeld om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de wensen en eisen van de Adverteerder en aan wet- en regelgeving. Dankzij deze zorgvuldige beoordelingen blijven we transparant en waarborgen we de kwaliteit van ons platform en de verkoopactiviteiten die er plaatsvinden.

Improvers verbetert de verkoopbranche

Kwaliteit staat voorop

Open en transparant

Naast de externe controles, stellen wij ons proactief op als het gaat om het leveren van hoogwaardige diensten door onze verkopers. Wij streven er immers naar om onze klanten te voorzien van de beste kwaliteit en service. De kennis van onze verkopers wordt getoetst op de e-learningomgeving, Envoy. Daarnaast is het voor een groot aantal van onze campagnes verplicht om de Weetwatjezegt-certificaten van DMCC te behalen. Hierdoor voldoen onze verkopers aantoonbaar aan alle vaardigheden, vereisten en compliance-regels die gelden voor de opdracht. Zo waarborgen we de kwaliteit en integriteit van onze verkopers en hun activiteiten op ons platform.

Improvers verbetert de verkoopbranche
DDMA Logo

Trots lid van DDMA

Samenwerken voor een gezonde en betrouwbare direct salesmarkt

Bij Improvers geloven we in het belang van een duurzame en verantwoorde aanpak. Allereerst streven we ernaar om niet alleen te voldoen aan de geldende regelgeving, maar ook om een markt te creëren die transparant, betrouwbaar en toekomstbestendig is. Daarnaast is het cruciaal om sterke samenwerkingspartners te hebben die, zoals Improvers, dezelfde doelen nastreven. Met het hoge kennisniveau en brede platform dat DDMA biedt, is dit voor ons het ideale platform om dit met elkaar te realiseren.

Toch nog vragen over de manier waarop Improvers met kwaliteit omgaat?

Stel ze gerust

Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Bij Improvers streven we ernaar om transparantie, betrouwbaarheid en hoogwaardige dienstverlening te bieden aan onze partners en klanten. We kijken ernaar uit om met je in gesprek te gaan en je verder te informeren over onze aanpak en mogelijkheden.

Volg improvers op: