Disclaimer

Transparantie staat bij Improvers hoog in het vaandel. Daarom zijn wij transparant ons beleid met betrekking tot auteursrechten, de juistheid van verstrekte informatie en aansprakelijkheid. Lees hieronder onze uitgebreide disclaimer die van toepassing is op het gebruik van onze website. Bij Improvers streven we naar een betrouwbare en informatieve online ervaring, waarbij we openstaan voor feedback en eventuele correcties om onze website voortdurend te verbeteren. Neem even de tijd om onze disclaimer door te nemen, zodat je op de hoogte bent van de voorwaarden en richtlijnen bij het gebruik van onze website.

Auteursrechten
De auteursrechten op de inhoud van deze website behoren toe aan ons, Improvers, tenzij we dat anders aangegeven hebben. Je kunt aan de informatie op deze website geen rechten ontlenen. De auteursrechten op de inhoud van deze website behoren toe aan ons, Improvers, tenzij we uitdrukkelijk anders hebben aangegeven. We benadrukken dat de informatie op deze website niet kan worden beschouwd als juridisch bindend en je dus geen rechten aan de informatie op deze website kan ontlenen.

Juistheid verstrekte informatie
We hebben aan de inhoud van onze website veel aandacht besteed, maar we kunnen niet uitsluiten dat deze onvolledigheden of fouten bevat. Hoewel we dit vervelend vinden, aanvaarden we daarvoor geen aansprakelijkheid. Wel vinden we het prettig als je ons wijst op eventuele fouten, zodat we die kunnen herstellen. Zie je een fout? Stuur ons dan alsjeblieft een e-mail via info@improvers.nl. We streven ernaar om eventuele fouten zo snel mogelijk te corrigeren en de website te verbeteren.

Aansprakelijkheid
Je gebruikt onze website op eigen risico. We zijn niet verantwoordelijk voor enige directe, indirecte of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van deze website of de inhoud ervan.

Wijzigingen
We behouden ons het recht om deze disclaimer naar eigen inzicht aan te passen. Eventuele wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd. Het wordt aanbevolen om regelmatig de disclaimer te controleren op eventuele updates.

 

Volg improvers op: