Sales opdrachten

Kies zelf welke opdrachten je uitvoert

Bij Improvers vind je als zzp’er een breed scala aan uitdagende salesopdrachten. Je hebt keuze uit vier verticals met verschillende Adverteerders. Zo kies jij de zzp sales opdracht die het beste bij jou past.

LEES MEER

Energy

Energiecontracten & duurzame energieproducten

Binnen de Improvers Energy vertical bieden we onze verkopers een breed scala aan mogelijkheden binnen de energiebranche. Ze hebben de kans om energiecontracten en diverse duurzame energieproducten te verkopen namens gerenommeerde adverteerders zoals Essent en energiedirect.nl. Of het nu gaat om het stimuleren van groene energie, het aanbieden van energiebesparende oplossingen of het assisteren van bedrijven bij het vinden van geschikte energiecontracten, Improvers heeft verschillende campagnes beschikbaar voor particulieren, small office/home office (SOHO) en midden- en kleinbedrijf (MKB).

Charity

Werf donateurs

De Improvers Charity vertical biedt onze verkopers de mogelijkheid om donateurs te werven voor diverse goede doelen. We zijn trots om samen te werken met organisaties zoals Dokters van de Wereld, Mind en Cordaid. Improvers begon ooit met het werven van donateurs voor goede doelen en tien jaar later is de Charity vertical nog steeds een essentiële pijler binnen ons bedrijf. Onze verkopers hebben de unieke kans om een positieve impact te hebben en anderen te inspireren om bij te dragen aan een betere wereld.

Media

Kranten verkopen

Binnen de Improvers Media vertical hebben onze Partners de mogelijkheid om kranten te verkopen namens toonaangevende merken in de media-industrie. Denk hierbij aan bekende namen zoals Autovisie, Telegraaf en regionale merken voor Mediahuis Nederland en het NRC. Het verkopen van kranten gaat verder dan alleen het aanbieden van een product, het is het delen van waardevolle kennis. Onze partners spelen een belangrijke rol in de verspreiding van betrouwbare informatie en nieuws.

Lottery

Loten verkopen

Binnen de Improvers Lottery vertical bieden we onze Partners de mogelijkheid om loten te verkopen voor Nederlandse loterijen. Door het verkopen van loten kunnen onze partners niet alleen mensen enthousiast maken voor de loterij, maar ook het bewustzijn vergroten over de positieve impact van hun deelname op diverse goede doelen. Het verkopen van loten is niet alleen een kans op prijzen, maar ook een kans om een verschil te maken in de wereld.

Informatiebrochure over partnerschap

Ben je nieuwsgierig naar Improvers, hoe de samenwerking tussen Improvers en Partners eruitziet en wat je als Partner mag én kan verwachten van ons? Vraag dan snel onze brochure aan.

Toch liever aan de slag als Recruiter bij Improvers? Meld je dan aan op deze pagina.

Volg improvers op: