Word Recruiter

Wij rollen de rode loper voor je uit

Als Recruiter hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen dat je geld kunt verdienen met je netwerk. Dat is tenslotte jouw expertise. Maar wat we je wél kunnen vertellen, is dat je met Improvers moeiteloos een doorlopend inkomen opbouwt door succesvolle matches te maken tussen Improvers en jouw kandidaten.

LEES MEER

Breng kandidaten aan bij Improvers

Bij Improvers hebben recruiters de unieke mogelijkheid om moeiteloos een doorlopend inkomen op te bouwen door succesvolle matches te maken tussen Improvers en hun kandidaten. En het beste van alles? Het vereist weinig inspanning van jouw kant. Het succes van jouw kandidaten vertaalt zich direct naar jouw inkomsten. Hoe beter jouw kandidaten presteren, hoe hoger jouw verdiensten zullen zijn. Door simpelweg de juiste mensen op de juiste plek te plaatsen, kun je op een efficiënte en lonende manier bouwen aan een stabiel inkomen.

Improvers Reward Icon

10% recruitmentvergoeding

Word Recruiter en ontvang 10% van de omzet die elke kandidaat genereert, zonder dat het jouw kandidaat iets kost.

Improvers wekelijks uitbetaald icon

Wekelijks uitbetaald

Word Recruiter en ontvang elke week een factuur met jouw verdiensten. Zo kun jij je volledig richten op het vinden van de perfecte kandidaten.

Improvers Tooling Icon

Online tooling

Word Recruiter en krijg toegang tot Mijn Improvers, een online omgeving vol waardevolle content en inzicht in de resultaten van jouw netwerk.

word recruiter
 1. Hoe meld ik kandidaten aan?

  Als Recruiter kun je kandidaten aanmelden via Mijn Improvers. Daarnaast krijg je ook een eigen recruitmentpagina die je kunt delen binnen je netwerk waarop mensen zichzelf aan kunnen melden.

 2. Hoeveel en wanneer krijg ik per aangemelde kandidaat uitbetaald?

  Je ontvangt wekelijks factuur en uitbetaling van de recruitmentvergoeding. Deze is maar liefst 10% over de netto sales omzet die elke kandidaat genereert (zónder dat dit jouw kandidaat ook maar iets kost).

 3. Mag ik mijn aangemelde kandidaten verder begeleiden?

  Jazeker. We vinden het juist erg fijn wanneer Recruiters hun aangemelde Partners helpen het beste uit zichzelf te halen. Via Mijn Improvers kan je de resultaten van je netwerk in de gaten houden.

 4. Wat zijn de kosten om op het Improvers Platform actief te zijn als Recruiter.

  Recruiters die actief zijn op het Improvers Platform betalen wekelijkse licentiekosten. Meer informatie hierover ontvang je tijdens het kennismakingsgesprek wanneer je je aanmeldt.

Een win-winsituatie voor iedereen

Jouw kandidaten krijgen mooie opdrachten, Improvers krijgt getalenteerde salesprofessionals en jij ontvangt mooi passief inkomen.

Hoe word je Recruiter?

 1. Vul het aanmeldformulier in.
 2. We nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met je op.
 3. Als we beide enthousiast zijn over een samenwerking sturen we je een overeenkomst.
 4. Zodra de overeenkomst is bevestigd, ben je klaar om aan de slag te gaan! Je krijgt direct toegang tot ons wervingsplatform en kunt beginnen met het vinden van geschikte kandidaten.