• 10 jaar Improvers

BBQ voor 10 jaar Improvers

Vier het mee!

Bij Improvers weten we hoe we een mijlpaal moeten vieren. En dit jaar is extra bijzonder, want we bestaan 10 jaar! Om dit jubileum op gepaste wijze te vieren, hebben we een speciaal BBQ-festijn georganiseerd op onze kantoren in Groningen en Amsterdam. We vertellen je alles over dit smakelijke evenement en geven we tips over hoe jij de hele dag kunt blijven shinen, zelfs na een stevige maaltijd.

BBQ-festijn

Op de 10e van deze hete zomermaand was het tijd om te genieten van heerlijk eten en gezelligheid. Onze kantoren werden omgetoverd tot BBQ-hotspots, waar onze salestijgers en partners in crime konden smullen van smakelijke gerechten. Van sappige hamburgers tot gegrilde groentespiesjes, er was voor ieder wat wils. Het was een moment van ontspanning en samen zijn, waarbij we het succes van 10 jaar Improvers vierden.

Blijven shinen

Een stevige maaltijd kan je soms wat loom maken, maar bij Improvers weten we dat wereldverbeteraars altijd klaar moeten staan om te shinen. Hoe zorg je ervoor dat je de hele dag door kunt blijven stralen? Hier zijn een paar tips:

  1. Hydrateer: Drink voldoende water om gehydrateerd te blijven. Voeg wat schijfjes citroen, komkommer of munt toe voor een verfrissende smaak.
  2. Beweeg: Na het eten even een korte wandeling maken kan helpen om je energieker te voelen. Strek je benen en geniet van een frisse bries.
  3. Kies verstandig: Geniet van de smakelijke gerechten, maar maak bewuste keuzes. Kies voor gegrilde groenten en mager vlees voor een gezonde balans.
  4. Verdeel je maaltijden: Eet kleine porties gedurende de dag in plaats van grote maaltijden, zodat je energie gelijkmatig verdeeld blijft.

Het BBQ-festijn ter ere van ons 10-jarig bestaan was een groot succes. Het bracht ons samen en zorgde voor een moment van ontspanning en genot. We hopen dat deze tips je helpen om de hele dag door te blijven shinen, zelfs na een heerlijke maaltijd. Bedankt voor 10 geweldige jaren en op naar nog vele succesvolle jaren bij Improvers!

Volg improvers op: