Sales community

Ontdek jouw verkooppotentieel

Bij Improvers draait alles om het versterken van je verkoopvaardigheden en het bereiken van nieuwe hoogten in je carrière. Onze dynamische sales community biedt de perfecte omgeving om je talenten te ontwikkelen en te verbinden met gelijkgestemde professionals in de saleswereld. Hier kun je echt de grenzen van je salescarrière verleggen. Dus, of je nu je vaardigheden wilt verbeteren, waardevolle connecties wilt opbouwen of de saleswereld wilt domineren, bij Improvers ben je op de juiste plek.

LEES MEER

Wat maakt onze Sales community uniek?

 1. Sfeer

  Op onze kantoren in Amsterdam, Groningen, Eindhoven en Utrecht komen gepassioneerde sales professionals bij elkaar. Naast het bruisende netwerk en de waardevolle contacten, kun je bij Improvers ook genieten van heerlijke lunches en ontbijtjes. De sfeer op onze kantoren is dan ook echt voelbaar: het is een omgeving waarin sales tot leven komt. Bij Improvers gaat het echter niet alleen om het verbeteren van je verkoopvaardigheden, maar ook om het creëren van een positieve sfeer waarin iedereen zich thuis kan voelen. Of je nu wilt leren, netwerken of groeien, bij Improvers vind je de ideale omgeving om je carrière in de sales naar nieuwe hoogten te brengen.
 2. Online connecties

  Op onze online omgeving kom je gemakkelijk in contact met andere sales professionals. Hier kun je waardevolle kennis delen en inzichten uitwisselen. Bovendien houden we je continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het Improvers platform. Of het nu gaat om nieuwe mensen, events of inspirerende content, je blijft altijd up-to-date met wat er speelt binnen de Improvers community.
 3. Trips

  Onze beste Partners worden meerdere keren per jaar getrakteerd op trips naar de meest onvergetelijke bestemmingen over de hele wereld. Van Suriname tot Boedapest en van Hawaii tot Rome. Met Improvers krijg je de unieke mogelijkheid om deze prachtige locaties te verkennen en waardevolle herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. Bij Improvers geloven we dat hard werken beloond moet worden, en daarom zorgen we ervoor dat onze Partners kunnen genieten van deze buitengewone reiservaringen. Zo is elke reis een beloning voor je inzet en succes.
 4. Events

  Successen moet je vieren, en bij Improvers begrijpen we dat maar al te goed. Daarom organiseren we twee keer per jaar een speciaal event voor al onze Partners. Elke keer unieke en onvergetelijke ervaring. Maar naast deze grote events, zorgen we ook regelmatig voor andere activiteiten die onze community versterken. Denk bijvoorbeeld aan inspirerende sessies waarin we waardevolle kennis delen, gezellige borrels en zelfs voetbalavonden waarop we samen kunnen ontspannen en onze sportieve kant kunnen laten zien. Bij Improvers geloven we in het belang van een goed evenwicht tussen werk en plezier.

De samenwerking met andere Partners is goed, we staan altijd voor elkaar klaar.

Fred (Partner bij Improvers)

Trips & Events

Maak deel uit van onze community

Meld je aan

Je wil elke dag nóg beter. Niet alleen jezelf beter maken, maar ook ons platform en de hele verkoopbranche. Partners die snel aan de slag kunnen bij ons hebben:

 • Ervaring in sales
 • Verkoopinstelling
 • Natuurlijk enthousiasme
 • Moreel kompas
 • Drive om te presteren
 • Saamhorigheidsgevoel

Herken jij jezelf in deze eigenschappen? Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek.