• 10 jaar Improvers

De 10 van 10: Improvers in actie

Onze Improvers zijn stuk voor stuk een 10 waard! En op de 10e dag van de 10e maand zijn we gestart met de Improvers 10 van 10. May the odds be ever in your favour! De afgelopen 10 dagen waren gevuld met leuke activiteiten en fanatieke competitie op al onze vestigingen. Van zaklopen tot ballonstampen, we hebben het allemaal meegemaakt en genoten van de gezelligheid en de prijzen. Tijd voor de hoogtepunten van de 10 van 10.

De 10 van 10

Op de 10e dag van de 10e maand begonnen we met vol enthousiasme aan de Improvers 10 van 10. Het was een jubileumactie die 10 werkdagen zou duren en vol zat met spannende activiteiten en prijzen. We waren vastbesloten om er een onvergetelijke ervaring van te maken en onze Improvers te laten zien dat ze echte winnaars zijn.

Foto's van de jubileumactie

Fanatieke competitie en leuke activiteiten

Gedurende de 10 van 10 week hebben we op elke vestiging elke dag leuke activiteiten georganiseerd. Van zaklopen tot ballonstampen, er was voor elk wat wils. De competitie was fanatiek en iedereen liet zijn beste kant zien. Maar bovenal ging het om het plezier en de gezelligheid die we samen deelden.

Foto's van de 10 van 10

Hoogtepunten en winnaars

Elke dag waren er prijzen te verdienen en werden de winnaars bekend gemaakt. Het was fantastisch om te zien hoe onze Improvers zichzelf overtroffen en hun talenten toonden. Ze zijn echt van alle markten thuis en lieten zien dat ze overall winners zijn.

Improvers 10 van 10 gallerij met foto's

De 10 van 10 week was een groot succes en we zijn trots op onze Improvers voor hun enthousiasme en inzet. Het was een week vol plezier, competitie en camaraderie. We hebben gelachen, gestreden en elkaar op een nieuwe manier leren kennen. Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van de 10 van 10. Jullie zijn stuk voor stuk een 10 waard!

Improvers 10 van 10 gallerij met foto's

Volg improvers op: