Improvers

De Eerste de Beste

Wij zijn hét platform waar jij als zelfstandig verkoopprofessional sales kunt maken voor energieleveranciers, kranten, loterijen en goede doelen.

Slider

Telemarketing

Wij richten op ons platform telemarketing campagnes in voor Adverteerders. Zij bepalen welke adressen binnen deze campagnes benaderd worden. Vervolgens bieden wij de campagnes aan bij onze Partners. Zij bepalen of zij de campagne uitvoeren en wanneer zij dit doen. Van elk adres dat zij benaderen maken zij een log, zodat wij weten of een klant is gesproken en wat het resultaat is geweest. Als een klant een product of dienst wil kopen, dan verwerken onze Partners de verkoop in ons platform. De klant bevestigt de aankoop met een voicelog of een digitale handtekening. Van alle gesprekken maken wij een integrale geluidsopname. Een extern bureau beoordeelt de kwaliteit van onze dienstverlening, zodat alle aanmeldingen voldoen aan de eisen die hieraan worden gesteld.

Face to face

Wij verkopen de producten en diensten van Adverteerders face to face aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Wij doen dit door klanten thuis of op kantoor te bezoeken, met en ook zonder afspraak. Adverteerders geven bij ons aan welke adressen zij willen benaderen. Wij importeren deze adressen in ons platform, voorzien van alle beschikbare informatie over de bewoners. Onze Partners bepalen zelf welke adressen zij benaderen en wanneer zij dit doen. Van elk adres dat zij bezoeken maken zij een log, zodat wij weten welke klanten zijn gesproken en wat het resultaat is geweest. Als een klant een product of dienst koopt, dan verwerken zij de aanmelding in ons platform. Klanten bevestigen hun aankoop met een digitale handtekening. Een extern bureau controleert of de aanmeldingen voldoen aan alle vereisten, waarna wij deze uitleveren aan Adverteerders.

Eigen netwerk

Adverteerders kunnen onze Partners de mogelijkheid bieden om hun producten en diensten in hun eigen netwerk te verkopen. Wij richten hiervoor een separate verwerkingsomgeving in op ons platform. Partners voeren verkopen in en laten deze bevestigen met een handtekening. Geworven klanten worden telefonisch door een extern bureau benaderd om vast te stellen dat alle aanmeldingen voldoen aan de eisen die hieraan worden gesteld.

Leadgeneratie

Naast het verkopen van producten en diensten genereren wij ook zakelijke en particuliere leads voor Adverteerders. Wij stemmen hiervoor met Adverteerders af aan welke vereisten een lead moet voldoen en op welke manieren deze geworven mogen worden. Wij bieden onze Partners vervolgens de mogelijkheid om de leads telefonisch, face to face en /of in hun eigen netwerk te werven.

Informatiebijeenkomsten

Gemiddeld verdienen Partners van Improvers bijna 50 euro exclusief BTW per uur. Wij hebben onze Partners in de afgelopen 5 jaar al meer dan 30 miljoen euro uitbetaald. Wij behoren al jaren lang tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland en zijn daarom op zoek naar topverkopers zoals jij. Heb je tijd over of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Meld je dan aan voor een vrijblijvende informatiebijeenkomst.

De voordelen op een rij:

 • Iedereen kan Partner worden, onze Partner community is heel divers en daar zijn we trots op.
 • Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt
 • Je bepaalt ook zelf voor welke opdrachtgevers je werkt.
 • Je kunt zoveel bellen als je wilt, hoe meer je verkoopt hoe meer je verdient.
 • Je facturen worden wekelijks betaald.

 • Klik hier voor meer informatie

  Direct aanmelden

  Vul het inschrijfformulier in en kom naar een vrijblijvende informatiebijeenkomst. Wij vertellen je daar graag meer over ons bedrijf en onze Partners.

  Ver·be·te·ren

  Uitspraak: [ver’bətərə(n)]
  Werkwoord: verbeterde, heeft/is verbeterd
  Betekenis: beter maken, beter worden
  Dingen beter maken en zelf beter worden is wat ons drijft. Wij geloven dat het mogelijk is om zaken die niet kloppen te verbeteren door deze op een positieve manier te benaderen, slim na te denken over hoe het anders kan en het lef te hebben om veranderingen door te voeren. Wij hebben vrijwel allemaal jarenlang bij facilitaire verkooporganisaties gewerkt. Hier hebben wij alles meegemaakt, vele brancheprijzen gewonnen en ook bedrijven ten onder zien gaan. Alles wat wij hebben geleerd gebruiken wij nu om onze branche te veranderen.

  Het kan anders

  In 2012 zijn wij gestart met het bouwen van een platform waar wij Adverteerders (aanbieders van producten en diensten) en zelfstandige verkoopprofessionals bij elkaar brengen. Wij geloven erin dat deze professionals het best presteren als zij volledig zelf beslissen voor welke Adverteerders zij werken en ook zelf bepalen wanneer, waar en hoe zij dit doen. Volledige vrijheid en verantwoordelijkheid dus, zonder managers, trainers, shifts of uitgeschreven scripts. Wat wij wel bieden is een eerlijke vergoeding voor de resultaten die zij realiseren en alle faciliteiten die zij nodig hebben om succesvol te zijn. Inmiddels werken wij samen met ruim 900 Partners (zoals wij de verkopers noemen) en 30 Adverteerders. Het kan dus anders.

  Wat klopt er niet

  Medewerkers van facilitaire verkooporganisaties verdienen vaak minder dan 10 euro bruto per uur. Dit is een salaris dat past bij ongeschoold werk, al wordt daar soms zelfs nog meer voor betaald. Er werken in onze branche dan ook vooral veel mensen die helemaal niet kunnen verkopen of hun vrije tijd willen verkopen voor geld. Dit wordt ‘opgelost’ met volledig uitgeschreven verkoopscripts en managers die erop toezien dat verkopers zoveel mogelijk gesprekken per uur voeren. Om het simpel te houden werken zij met shifts waarbij iedereen tegelijk begint, tegelijk pauze heeft en ook tegelijk stopt. Verkopers worden als productie-eenheden gezien en behandeld. Als zij niet voldoende opleveren worden zij gewoon ontslagen en vervangen. Dit leidt tot enorme verloopcijfers, waardoor er nooit echt iets opgebouwd wordt. Het echte slachtoffer hiervan is de klant. Die zit natuurlijk helemaal niet te wachten op een zestienjarige scholier met twee weken werkervaring die een voorgekauwd verkoopverhaaltje opdreunt terwijl zijn supervisor in zijn nek staat te hijgen. Bedrijven die hun producten en diensten op deze manier verkopen doen zichzelf en hun klanten ernstig tekort.

  Wij halen er meer uit

  De resultaten van onze Partners zijn gemiddeld 50% tot 100% beter dan die van facilitaire verkooporganisaties. De omzet per verkoop voor de Adverteerder is bovendien meer dan 30% hoger en de tevredenheid van klanten over onze Partners is ruim 20% hoger. Wij weten dit allemaal omdat wij alles meten en vervolgens open delen met zowel onze Partners als Adverteerders. Onze Partners realiseren via ons platform een gemiddeld uurtarief van ongeveer 50 euro exclusief BTW. Dat is een heel verschil met de 10 euro bruto die verkopers in onze branche gemiddeld niet eens verdienen. Wij bieden onze Partners daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van flexibele werkplekken en vergaderruimtes in onze kantoren. Bovendien serveren wij elke dag een gezond en vers ontbijt, lunch en diner. Wij doen er alles aan om onze Partners te helpen succesvol te zijn. Elk kwartaal organiseren wij een spetterend Partner Event, waar wij de gerealiseerde successen vieren en toekomstplannen met onze Partners delen. De meest succesvolle Partners nodigen wij daarnaast uit voor een weekendlange Award Trip naar een Europese stad. Na Berlijn, Londen en Rome staan de komende periode Stockholm en Ibiza op de planning.

  Hoofdkantoor

  Adres Savannahweg 67 3542 AW Utrecht
  Telefoonnummer 020-2170160
  Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 19.00 uur
  E-mail info@improvers.nl

  Flexplekken

  Wij bieden onze Partners flexplekken op de volgende locaties:

  Amsterdam Diemermere 11-19 (2e etage) 1112 TB Diemen
  Groningen Leonard Springerlaan 13 (5e etage) 9727 KB Groningen
  Eindhoven Boschdijk 58 (3e etage) 5612 AN Eindhoven

  Onze flexplekken zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 22.00.
  ^top