Veelgestelde vragen

Heb je een vraag voor ons? Misschien is iemand je voor geweest en vind je het antwoord in onze veelgestelde vragen.

LEES MEER

Vragen over samenwerken met Improvers

 1. Hoe ga ik een samenwerking aan?

  We bellen je om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Gaan we een samenwerking met elkaar aan, dan stuur jij jouw gegevens en ontvang je de volgende werkdag een overeenkomst. Als Partner zul je naast het tekenen van de overeenkomsten ook de door jouw gewenste certificaten moeten behalen. Lees hier meer

 2. Wat heb ik nodig om te starten?

  Partners en Recruiters bij Improvers zijn zelfstandig ondernemer. Je hebt dan ook een KvK-inschrijving en BTW-nummer nodig. Partners hebben een eigen laptop en goede headset nodig. Als Recruiter is een laptop handig maar in theorie zou je dit volledig vanaf je telefoon kunnen doen.

 3. Hoe zit het met de vergoedingen?

  Wij sturen je wekelijks een zogenaamde omgekeerde factuur. Afhankelijk van de Adverteerder waarvoor sales zijn gemaakt betalen we binnen één tot vier weken uit.

Voor welke Adverteerders kan ik opdrachten uitvoeren?

Veelgestelde vragen

Vragen over Partnerschap

 1. Kan ik echt alles zelf bepalen? Dus ook waar ik werk en voor welke opdrachtgevers?

  Jazeker. Je bepaalt echt alles zelf. De keuze is aan jou.

  • Waar
   Binnen de EU ben je vrij om te bellen waar je wil. Bijvoorbeeld vanuit huis, op je vakantiebestemming of op een van onze kantoren. Dit bepaal je helemaal zelf.
  • Wanneer en hoe lang
   De enige beperking zijn de tijden die wettelijk bepaald zijn. Voor Telemarketing is dit: maandag tot en met vrijdag, tussen 09.00 en 22.00 uur. Op zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Op nationale feestdagen is ons platform gesloten.
  • Voor welke Adverteerder
   Wij bieden verschillende opdrachten voor verschillende merken aan. Je kan helemaal zelf beslissing welke opdrachten jij wil uitvoeren.
 2. Werken jullie met belscripts en richtlijnen?

  Onze Partners werken niet met belscripts en richtlijnen. Uiteraard gelden alle wettelijke verplichtingen. Daarnaast hanteren onze Adverteerders de hoogste kwaliteitseisen. Deze kwaliteitseisen vind je per campagne omschreven in de overeenkomst die je aangaat.

Toch niet het antwoord gevonden dat je zocht?

Stel hem aan onze service afdeling

Volg improvers op: