• 10 jaar Improvers

Stap in Stijl voor 10 Jaar Improvers: Ontdek Onze Exclusieve Espadrilles!

Bij Improvers draait alles om stijl en succes, en dit jaar vieren we ons 10-jarig bestaan in stijl! Op elke 10e van de maand staat er iets speciaals te gebeuren. We geloven immers dat wereldverbeteraars ook af en toe een verzetje verdienen. Ter ere van 10 jaar Improvers hebben we een speciale verrassing voor onze geweldige Partners die dag in, dag uit het beste van zichzelf geven. We gaan hun voeten knuffelen met iets unieks en comfortabels: espadrilles!

Stap in Stijl voor 10 Jaar Improvers: Met onze exclusieve Improvers 10 jaar espadrilles kun je niet alleen comfortabel werken, maar ook nog eens in stijl. De espadrilles zijn beschikbaar t/m vrijdag 15 juni en kunnen worden opgehaald bij onze vestigingen. Wees er snel bij, want net zoals in sales, geldt hier ook: het is sjeezen geblazen! Ze zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Zorg er dus voor dat je er op tijd bij bent om jouw paar Improvers 10 jaar espadrilles te bemachtigen.

<h4>Vier 10 Jaar Improvers in Stijl</h4>

Bij Improvers geloven we in het vieren van mijlpalen en het waarderen van onze Partners. Ons 10-jarig jubileum is de gelegenheid om onze waardering te tonen. Dus kom langs bij onze vestigingen, haal jouw exclusieve Improvers 10 jaar espadrilles op en stap in stijl voor 10 jaar Improvers! Het is tijd om te schitteren op jouw salesavonturen met Improvers!

Volg improvers op: