• Cherries

Record week voor Cherries

Afgelopen week behaalde Cherries, de loondienst tak van Improvers, een nieuw record!

Sinds de lancering in februari heeft Cherries een opmerkelijk traject doorlopen. Met een stevig fundament van toewijding en enthousiasme heeft het jonge bedrijf zich snel weten te onderscheiden in de markt. De inzet van het team van enthousiaste en getalenteerde Sales Agents heeft een belangrijke rol gespeeld in het bereiken van hun recente triomf.

Als kers op de taart (pun intended) heeft Cherries afgelopen week een record aantal sales behaald. De focus op klanttevredenheid en het leveren van hoogwaardige diensten hebben bijgedragen aan dit succes.

Cherries heeft een solide basis gelegd voor verdere groei en succes met een focus op klantgerichtheid. De organisatie kijkt uit naar wat de toekomst in petto heeft en is vastbesloten om het succes voort te zetten en nieuwe mijlpalen te bereiken.

Het succes van Cherries weerspiegelt de inzet van het team en de waarde die zij bieden aan hun klanten. De organisatie blijft zich inzetten om hun service naar een nog hoger niveau te tillen en zich te blijven onderscheiden als een betrouwbare en vooraanstaande speler in hun vakgebied.

Cherries is nog op zoek naar nieuwe mensen die het team willen versterken. Ontdek jouw ideale baan en word de ideale Sales Agent in dit jonge team. Met hoogwaardige training en persoonlijke begeleiding tilt Cherries jouw sales skills naar een hoger niveau. Boost jouw carrière in de saleswereld!