• Cherries

Improvers verwelkomt ook verkopers in loondienst

Bij Improvers bieden we niet alleen de ideale verkoopomstandigheden voor zelfstandige ondernemers die sales willen maken voor absolute A-merken. Improvers verwelkomt ook verkopers in loondienst.

Snel aan de slag

Mensen die op zoek zijn naar een vaste baan in telemarketing zitten goed bij Improvers, bij Improvers Cherries om precies te zijn! Onze Sales Agents in loondienst noemen wij onze Cherries. Als Cherrie maken ze bij ons snel hun eerste call en Sale.

Voor mensen die een vlotte babbel hebben en graag telefoneren, heeft Improvers de ideale baan. Of ze nu nét een commerciële opleiding hebben afgerond of jarenlange ervaring hebben als verkoopmedewerker: na een training kunnen ze snel aan de slag op ons kantoor in Amsterdam. Daar ontbreekt het ze werkelijk aan niets. Bovendien verdienen ze flink meer dan marktconform, worden ze wekelijks uitbetaald, bepalen ze hun eigen werkschema en valt er wekelijks een bonus te verdienen. Kortom, een droombaan in sales dus!

Goede doelen en loterijen

Onze Sales Agents (Cherries) gaan in eerste instantie telefonisch verkopen voor goede doelen en loterijen. En dat doen ze op de vertrouwde Improvers-manier. Dat wil zeggen: de consument goed informeren, goed luisteren en zorgen dat er geen overhaaste beslissing wordt gemaakt. Improvers wil de wereld van telefonische sales namelijk verbeteren. Elke dag weer. We gaan altijd voor de beste deal voor de afnemer, Adverteerder en onze eigen mensen.

Meer weten of Sales Agent worden?

Wil je meer informatie over verkopen in loondienst bij Improvers? Of je direct aanmelden als Sales Agent? Dat kan hier.

Volg improvers op: