• Cherries

Improvers Cherries viert haar eerste verjaardag

Cherries viert haar eerste verjaardag, een jaar vol mijlpalen en prestaties. Als je jarig bent, verdien je het om te stralen en hoor je te trakteren! En dat deden we vorige week tijdens onze feestweek, waar elke dag een nieuwe verrassing op onze Cherries stond te wachten. Van verfrissende smoothies tot een overheerlijke taart.

Maar het feest stopte daar niet. We vervolgden onze culinaire reis met smakelijke traktaties, Italiaanse pizza’s waar je je vingers bij aflikt en bergen Franse frietjes. Elk hapje was een viering op zich, een eerbetoon aan het succes en de groei die we het afgelopen jaar hebben doorgemaakt. Vanaf ons eerste begin tot nieuwe records.

Terwijl we proostten op Cherries’ eerste verjaardag, zijn we dankbaar voor ons toegewijde team en onze trouwe Cherries die afgelopen jaar alles hebben gegeven. Naast opvallende cijfers vinden we het belangrijk om de menselijke factor te benadrukken. Ons jubileum is niet alleen een viering van statistieken, maar ook een eerbetoon aan onze mensen. Laten we blijven proosten op nieuwe avonturen en gezamelijke groei. Bij Cherries weten we dat elke dag een reden is om te vieren, met passie en toewijding kijken we dan ook uit naar wat de toekomst voor ons in petto heeft.

Dank aan iedereen die deel uitmaakt van onze reis – hier is op naar nog vele jaren van gezamenlijke groei en succes! Cheers!

Wist je dat er in het eerste Cherries jaar 70 Cherries zijn ingestroomd Wist je dat de hoogste partner omzet van één Cherrie €896 in een week was?