• Medewerkers

Onze nieuwe Improvers

In de afgelopen periode heeft Improvers weer nieuwe mensen mogen verwelkomen. Maak kennis met onze nieuwe medewerkers; Stijn en Sophie…

Stijn

Business Intelligence Support

Ik ben bij Improvers binnengekomen als stagiaire en nu vast in dienst als versterking van het BI team. Ik kom vanaf de hbo-opleiding Finance and Control. Mijn interesses en hobby’s zijn basketbal, fitness, concerten en het kijken van formule 1.

Welke uitspraak zegt alles over jou?

Ik refereer graag naar de volgende quote van kobe Bryant: “May you always remember to enjoy the road, especially when it’s a hard one.” en dat vertaalt in hard werken loont.

Wat vind je belangrijker: intelligentie of gezond verstand?

Ik vind intelligentie belangrijker want dit betekent het vermogen om kennis en vaardigheden op te doen en toe te passen. Dit kan je dus ook gebruiken om je praktische kennis (je gezond verstand) te verrijken.

Sophie

Office Manager

Sinds november 2021 ben ik werkzaam bij Improvers als officemanager. Deze functie past volledig bij mij wegens het afwisselende karakter van de functie, de diversiteit, wisselende werkomgevingen en het concept van Improvers. Ik ben onder andere bezig met facilitaire zaken voor de vestigingen, F&B, tijdelijke projecten van marketing of HR, tot aan de agenda van onze directeur.
Hiervoor heb ik in diverse branches gewerkt, waarin ik ervaring heb opgedaan als accountmanager, eventmanager, productieassistent etc. Ik houd mij graag met van alles bezig, niet alleen in mijn werk houd ik van diversiteit maar ook in mijn vrije tijd.
Zoals koffietentjes afstruinen, gezellig met familie of vrienden afspreken, uiteten/lunchen, wijntjes drinken, een sportlesje hier en daar. Maar voornamelijk tijd met mijn gezin doorbrengen. Om te ontspannen kijk ik graag een film of een serie. Ik word geïnspireerd door mijn gezin maar ook door positieve mensen die denken in mogelijkheden.

Welke karaktereigenschap zou je het liefst aan iedereen willen geven?

Dapper, dit kan je zo ver brengen niet alleen jezelf maar ook anderen. Wees dapper genoeg om jezelf te zijn, dapper genoeg om te vragen en grenzen te stellen.

Wat heb je al jaren willen doen, maar is nog steeds niet gebeurd?

Dit is eigenlijk een hele waslijst, maar een luchtballonvaart in een prachtige warme omgeving in bijvoorbeeld Kapadokya of parachutespringen, paragliden, maar ook trouwen en een huis kopen staat al jaren op mijn lijst. Veel wat ik al jaren wil doen, maar gelukkig heb ik hier ook nog jaren voor om waar te kunnen maken.