• Medewerkers

Onze nieuwe Improvers

In de afgelopen periode heeft Improvers weer nieuwe medewerkers mogen verwelkomen; Dilara en Jimmy. Maak kennis met deze twee improvers…

Jimmy

Partner Manager groningen

Woonachtig in Groningen. Ik ben getrouwd en een trotse vader. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit! Gezellig op een terras zitten, uitgaan met familie en vrienden of gewoon lekker thuis aan de borrels en lekker eten. Uiteraard ga ik ook graag gezellig met mijn gezin op pad! Mijn hobby’s zijn voetballen en kickboksen. Ik ga graag naar voetbalwedstrijden van FC Groningen of naar leuke boks evenementen met familie en vrienden.

Op welke prestatie ben je trots?

Ondanks mijn achtergrond ben ik trots op mijn prestatie dat ik binnen Improvers het vertrouwen en de kans heb gekregen om mij als ‘Partner Manger’ verder kan ontwikkelen binnen Improvers.

Dilara

Service Medewerker

Ik ben werkzaam bij Improvers als Service Medewerker. Ik heb mijn opleiding als Office Assistant afgerond en voelde dat het tijd werd om in het beroepsleven stappen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te gaan shoppen met mijn familie/vrienden.

Wat moet iedereen wel eens gedaan in zijn of haar leven volgens jou?

Ik raad flyboarden zeker aan. Het is een plezierige en zeer spannende ervaring.

Wat is voor jou een perfecte avond?

Naar een all you can eat restaurant waar ik mezelf kan volproppen met sushi.

Volg improvers op: