• Medewerkers

Onze nieuwe Improvers

In de afgelopen periode heeft Improvers weer nieuwe medewerkers mogen verwelkomen; Willem en Rita. Maak kennis met deze twee improvers…

Willem

Quality Manager

Opgegroeid in Emmen, Drenth en inmiddels ruim tien jaar woonachtig in Haarlem. Werkervaring vanuit de energiemarkt, sales, quality en compliance komen heel mooi samen in mijn rol als Quality Manager bij Improvers. In mijn vrije tijd zoek ik graag de gezelligheid op met vrienden en familie. Uiteten, een drankje, een feestje en af en toe naar een goede film of een museum. En als het weer een beetje meezit is de zondagmiddag voor mij een heerlijk moment voor een wandeling op het strand of in de duinen.

Waar verbaas jij je vaak over?

In positieve zin, dat grote veranderingen en innovaties vaak beginnen bij een persoon of een groep mensen met een idee, een mening of een overtuiging en een hele hoop doorzettingsvermogen.

Als je niet in Nederland zou wonen, in welk land zou je je dan vestigen?

Er zijn veel mooie plekken op de wereld, ik zou toch in Europa blijven. Wel wat meer zon, dichtbij zee maar ook niet te toeristisch. Een mooi plekje ergens in noord Italië.

Rita

Stagiair HR

Ik kom uit Almere, studeer bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam en vind het erg interessant en uitdagend om processen te optimaliseren. Om deze reden verricht ik onderzoek naar het verbeteren van het onboardingsproces bij Improvers. Wat ik echt leuk vind is om meer inzicht te krijgen in de wensen en behoeftes van onze Partners, zodat wij hen beter kunnen begeleiden. In mijn vrije tijd spendeer ik het liefst tijd met familie en vrienden. Vakanties vind ik leuk, al hou ik niet van vliegen.

Welke eigenschapen zoek je in een collega?

Ik vang snel energieën van andere mensen op, zo ook op de werkvloer. Ik hou ervan als mijn collega’s lekker energiek zijn en hard werken. Dat geeft mij een extra boost om te knallen! Ook houd ik ervan als mijn collega’s zorgzaam zijn en af en toe vragen of ik iets wil drinken bijvoorbeeld. Dat geeft mij net het extra gevoel dat collega’s mij niet vergeten zijn en om mij geven. Gelukkig bezitten mijn collega’s deze eigenschappen!

Denk je dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen geluk, of is het voorbestemd?

Ik denk dat het van elke situatie afhangt. Een loterij winnen is bijvoorbeeld geluk hebben. Toch ben ik in de veronderstelling dat je mindset alles bepaalt en jou ook ver kan brengen in het leven. Niet opgeven, fouten durven te maken, leren van je fouten, denken hoe je het morgen anders zal aanpakken, positieve energie aanwakkeren, lekker sporten en vooral rustig blijven zijn een van de belangrijkste succesfactoren in mijn ogen naast het hebben van zowel korte termijn als lange termijn doelstellingen. Ook vind ik het belangrijk dat je je in een omgeving bevindt waarin mensen jou kunnen motiveren, van jou of nog beter, jij van hen kan leren en mensen die jou aanmoedigen. Dit is dan ook de reden waarom ik denk dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen geluk.

Volg improvers op: