• 10 jaar Improvers

Improvers bestaat 10 jaar!

A DECADE OF EXPERIENCE

Dit jaar bestaat Improvers tien jaar. Een tinnen jubileum dat gevierd wordt alsof het goud is. In 2012 startten we met het bouwen van een Platform waarin Adverteerders en Partners op een unieke manier bij elkaar werden gebracht. Waar we toen de eerste in de Nederlandse markt met dit concept waren, zijn wel al lang niet meer de enige. Vaak gekopieerd maar nooit geëvenaard. Improvers bleef zich keer op keer bewijzen en Essent geloofde in het concept. Zo groeide, wat begon als een kleine proeftuin voor nieuwe Campagnes, uit tot een succesvolle samenwerking.

In de afgelopen tien jaar hebben we niet alleen twee FD Gazelle Awards in ontvangst mogen nemen en behoorden we twee jaar op rij tot de 25 snelst groeiende bedrijven van Nederland, maar we hebben ook succesvolle samenwerkingen opgebouwd met diverse adverteerders, variërend van goede doelen en media tot loterijen en energiebedrijven. Improvers was het allereerste salesplatform in Nederland dat zich als Premium Deelnemer van het CIRE-keurmerk mocht bekronen, waardoor we ons als het eerste volledig transparante salesplatform in het land kunnen onderscheiden. Sindsdien dragen al onze partners dit transparantiekeurmerk, waardoor Improvers zich ook op dit vlak onderscheidt van de rest.

Vandaag de dag is Improvers de thuisbasis van honderden partners. Ondanks de uitdagende momenten die we hebben doorstaan, zijn we blijven groeien en streven we ernaar om te blijven verbeteren. Met elke ervaring, relatie en opgedane kennis mogen we met trots zeggen dat we nog steeds de beste zijn. Improvers zou niet Improvers zijn als we er niet alles aan zouden blijven doen om deze positie te behouden. Want uiteindelijk, zoals de naam al zegt, After all: Improvers, it’s all in the name

Volg improvers op: