• 10 jaar Improvers

Cocktails voor 10 jaar Improvers

Een heel jaar lang, elke maand je verjaardag vieren. Was dat ook jouw droom als kind? Hij komt in vervulling. Want wij zijn dit jaar 10 jaar geworden. Reden genoeg om elke 10e van de maand heisa te schoppen op onze kantoren en onze hardwerkende partners in het welverdiende zonnetje te zetten.

Deze maand? Cocktails! Zo’n drankje is al een feestje van zichzelf. Bij onze locaties Groningen en Amsterdam kwamen er een heuse cocktailbar langs met bruisende creaties. De geur van vers geperste citrusvruchten vulde de lucht, terwijl professionele mixologen met flair en precisie de meest kleurrijke en smaakvolle cocktails bereidden. Onze partners werden verwend met verfrissende mojito’s, exotische margarita’s en klassieke cosmopolitans. Het was een waar genot voor de smaakpapillen en een welverdiende traktatie na al het harde werk.

Ook in Utrecht en Eindhoven hebben we gezorgd voor een onvergetelijke cocktailervaring. Hier konden onze partners genieten van ready-to-go cocktail tubes. Met een simpele draai aan de dop, konden ze zichzelf trakteren op een heerlijke mix van smaken, perfect om te ontspannen na een drukke werkdag. De cocktail tubes waren handig en gemakkelijk mee te nemen, zodat onze partners altijd en overal van een verfrissende cocktail konden genieten.

Volgende maand staat er alweer een nieuwe verjaardag op de planning. Ben jij er ook bij? Word partner bij Improvers en geniet van alle verrassingen, vrijheid en flexibiliteit die we te bieden hebben. En natuurlijk niet te vergeten: de heerlijke cocktails! Samen toosten we op 10 jaar succes en kijken we uit naar de toekomst.

Proost op nog vele jaren van groei, samenwerking en feestelijke momenten. Improvers, 10 jaar en nog lang niet uitgefeest!