Hoe word ik Partner?

Aan de slag bij Improvers

In alle vrijheid sales maken voor absolute topmerken. Partner worden bij Improvers kan snel. Wij willen met je kennismaken en een paar dingen van je weten. En dan? In een speciale e-learning omgeving kwalificeer je je snel. Daarna is ons platform jouw platform en ga je verkopen. Veel succes!

LEES MEER

In vier stappen aan de slag als Partner

 1. Kennismaken

  Na jouw aanmelding bellen we je om een persoonlijke kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens deze kennismaking horen we graag alles over jou en vertellen we alles over ons Platform. Hierna besluiten we of we een samenwerking met elkaar aangaan.
 2. Overeenkomst bevestigen

  Maak de samenwerking officieel door enkele gegevens in te vullen en een overeenkomst op te stellen. Zo hebben we bijvoorbeeld je bedrijfsgegevens nodig om de overeenkomst te kunnen opstellen.
 3. Kwalificeren

  Op ons Platform werken alleen de beste verkopers. Die alles weten over de markt waarin ze verkopen, wetgeving en de adverteerder. Scherp je vaardigheden aan met onze optionele kennismodules en toets je kennis via Envoy, onze e-learningomgeving en DMCC.
 4. Aan de slag

  Je bent er helemaal klaar voor. Log in op ons platform, thuis of op kantoor, en begin. Kies een campagne, ga verkopen en laat door ons je eerste factuur opmaken. Tijd om omzet te genereren!

Vragen over ons onboardingsproces?

Ons team staat voor je klaar met de antwoorden.

Je kunt ons bellen op 020-2170160.

Per e-mail zijn we bereikbaar via info@improvers.nl.