• Algemeen

Improvers vertical dagen

In de afgelopen periode heeft Improvers een aantal verticals in de schijnwerpers gezet. Van de verschillende verticals die Improvers heeft – Energy, Charity, Media en Lottery – kregen de laatste drie een exclusieve dag tijdens de Improvers vertical dagen op het servicekantoor in Utrecht.

Tijdens deze speciale dagen stond er een vol programma op het programma. Verschillende adverteerders namen onze partners mee in de meest actuele trends en ontwikkelingen op het gebied van Charity, Media en Lottery. Het was een unieke gelegenheid voor onze partners om meer inzicht te krijgen in deze specifieke verticals en de mogelijkheden die ze bieden.

Samenwerking en inspiratie

De CML-dagen waren niet alleen voor partners, maar werden ook mede mogelijk gemaakt door hen. Tussen de sales professionals werden tips & tricks gedeeld, presentaties gegeven en inspiratie opgedaan. Onze partners ontvingen leuke goodiebags als blijk van waardering. Tijdens de Media Quiz hadden ze zelfs de kans om prijzen te winnen, wat zorgde voor extra opwinding en plezier.

Netwerken en verbinding

Naast het opdoen van kennis en inspiratie, bood deze week onze partners ook de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen. Door middel van korte speeddates konden ze in een informele setting contact leggen met andere partners, wat zorgde voor waardevolle netwerkmogelijkheden en samenwerkingen.

Blijf op de hoogte en word partner bij Improvers

Improvers blijft zich inzetten om verschillende verticals in de schijnwerpers te zetten en kansen te creëren voor onze partners. Door exclusieve dagen zoals deze kunnen we onze partners onderdompelen in specifieke branches en hen voorzien van waardevolle kennis en ervaringen.

Blijf op de hoogte van toekomstige evenementen en kansen binnen onze verticals. Word partner bij Improvers en profiteer van de mogelijkheden binnen de Energy, Charity, Media en Lottery branches.

Samen streven we naar succes en groei in de verschillende verticals. Improvers, waar diversiteit en kansen samenkomen.

Volg improvers op: