• Algemeen

Loondienst of zzp, bij Improvers kan het allebei!

Vanaf onze start in 2012 hebben we de markt flink wakker geschud. Want wat we doen is nogal onconventioneel: zelfstandige salesprofessionals (Partners) selecteren op kwaliteit en ze vergoeden op basis van prestaties. Inmiddels werken er meer dan 30 vaste medewerkers bij Improvers, hebben drie locaties: in Amsterdam, Groningen en Eindhoven en een servicekantoor in Utrecht.

Bij Improvers geloven we in het breken van conventies en het bieden van flexibiliteit. Of je nu liever in loondienst werkt of als zzp’er aan de slag wilt gaan, bij ons kan het allemaal! Sinds onze start in 2012 hebben we de markt flink wakker geschud met ons onconventionele model, waarbij we zelfstandige sales professionals selecteren op kwaliteit en ze vergoeden op basis van prestaties. In de afgelopen 10 jaar zijn we blijven groeien en hebben we meer dan 30 vaste medewerkers aangetrokken. Met locaties in Amsterdam, Groningen, Eindhoven en een servicekantoor in Utrecht zijn we altijd dichtbij.

Kansen voor zzp sales professionals

Bij Improvers hebben we nog steeds ruimte voor nieuwe zzp sales professionals. Of het nu gaat om onze energiecampagnes of adverteerders binnen verschillende branches, goede doelen en loterijen, we hebben mogelijkheden voor diverse ervaren sales professionals. Als je ge√Įnteresseerd bent, kun je je aanmelden via het aanmeldformulier op onze website. Samen zullen we kijken of er een goede match is.

Vaste teamversterking

Als je enthousiast bent over Improvers maar geen behoefte hebt om als zzp’er aan de slag te gaan, dan kun je ons vaste team versterken. Onze verschillende afdelingen werken nauw samen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt voor onze Partners en Adverteerders, en dat onze Partners elke dag hun persoonlijke doelen kunnen bereiken. Als dit iets voor jou is, solliciteer dan op een van onze openstaande vacatures.

Stagemogelijkheden

Naast werkgelegenheid biedt Improvers ook verschillende stage mogelijkheden aan. Of je nu op zoek bent naar een IT-, design- of media stage, we hebben interessante mogelijkheden beschikbaar. Vul het formulier op onze website in en ontdek hoe je kunt bijdragen aan ons team.

Samen bouwen aan succes: Bij Improvers draait het allemaal om samenwerken en het behalen van doelen. Of je nu een ervaren sales professional bent, een vaste medewerker wilt worden of op zoek bent naar een stage, wij bieden een dynamische omgeving waar je je talent kunt ontplooien en je persoonlijke doelen kunt bereiken. Kortom, loondienst of zzp bij Improvers kan het allebei

Volg improvers op: