• Algemeen

Improvers Radio

Improvers blijft zichzelf verbeteren! Dit keer lanceren we speciaal voor onze Partners Improvers Radio. Of je nu in Utrecht, Amsterdam, Eindhoven, Groningen bent of gewoon thuis via Mijn Improvers, geniet van non-stop de lekkerste muziek, het laatste Improvers nieuws en uiteraard speciale jingles van een aantal speciale gasten.

Met Improvers Radio willen we onze Partners voorzien van een unieke muzikale ervaring. Of je nu aan het werk bent op kantoor of ontspant in je eigen huis, met Improvers Radio heb je altijd toegang tot non-stop muziek. Van opzwepende hits tot ontspannende deuntjes, ons zorgvuldig samengestelde muziekaanbod zorgt voor de perfecte soundtrack bij jouw dag.

Het laatste Improvers nieuws

Naast de muziek bieden we ook het laatste nieuws en updates vanuit Improvers. Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf en de industrie. Of het nu gaat om nieuwe partnerships, spannende projecten of inspirerende verhalen, je mist geen enkel belangrijk nieuwsitem meer.

Speciale jingles en gasten

Wat het echt uniek maakt, zijn de speciale jingles en gastbijdragen. Onze Partners worden getrakteerd op exclusieve jingles die speciaal voor onze zender zijn gemaakt. Daarnaast verwelkomen we regelmatig speciale gasten die hun favoriete nummers delen en wellicht zelfs een persoonlijke boodschap achterlaten. Het is een extraatje om onze Partners te bedanken voor hun voortdurende steun en inzet.

Geniet overal

Of je nu op kantoor bent of thuis via Mijn Improvers luistert, je hebt altijd toegang tot onze zorgvuldig samengestelde muziekselectie en het laatste nieuws. Creëer de juiste sfeer, verhoog de productiviteit of ontspan gewoon met de muziek van Improvers Radio.

Word Partner en ontdek Improvers Radio

Ben je nog geen Partner bij Improvers? Sluit je aan en ontdek de vele voordelen, waaronder toegang tot de zender. Geniet van non-stop muziek, blijf op de hoogte van het laatste nieuws en geniet van speciale jingles en gastbijdragen. Verbeter je werkdag met Improvers Radio, de soundtrack van jouw succes.

Ontdek Improvers Radio en geniet van de perfecte mix van muziek, nieuws en verrassingen.