• Algemeen

Charity week bij Improvers

Charity adverteerders extra in het zonnetje gezet.

Improvers blikt terug op tien jaar succesvolle werving voor goede doelen en benadrukt dat deze vertical nog steeds even belangrijk is als toen. Sinds het begin heeft Improvers zich ingezet voor een aantal geweldige merken, waaronder Cordaid en Dokters van de Wereld. In 2022 blijft Improvers met trots werken aan het werven van donateurs voor deze organisaties.

De afgelopen maand heeft Improvers een bijzondere ‘charity week’ georganiseerd om haar charity adverteerders extra in het zonnetje te zetten. Tijdens deze week vonden er kennissessies plaats waarin partners van Improvers konden leren van experts en hun ervaringen konden delen. Zowel tips & tricks als waardevolle informatie werden gedeeld tussen de partners en de client managers van Improvers. Want wie kan er beter leren dan van echte toppers in het vak?

Daarnaast kregen de charity partners van Improvers de kans om aan het prijzenrad te draaien. Hiermee maakten ze kans op leuke goodies, variërend van branded bidons tot Improvers tassen. Een extra bedankje voor hun inzet en betrokkenheid bij het realiseren van een betere wereld.

Improvers benadrukt dat de charity partners elke dag een beetje bijdragen aan een betere wereld. Het werven van donateurs voor goede doelen is niet alleen goed voor de partners zelf, maar ook voor de samenleving als geheel. Door zich in te zetten voor deze nobele missie dragen de partners van Improvers bij aan het verbeteren van de levens van mensen die hulp nodig hebben.

Met een sterke toewijding aan het werven van donateurs voor goede doelen, blijft Improvers zich inzetten om positieve veranderingen te bewerkstelligen. Door samen te werken met inspirerende merken en te leren van ervaren professionals, blijft Improvers streven naar een betere wereld.

Volg improvers op: