Word Cherrie

Ben jij de ideale Sales Agent?

Ontdek jouw ideale baan bij Improvers Cherries en word de ideale Sales Agent. Met onze hoogwaardige training en persoonlijke begeleiding tillen wij jouw sales skills naar een hoger niveau. Join ons Cherries team en boost jouw carrière in de saleswereld!

LEES MEER

Verkopen met passie

Haal het maximale uit jezelf

Of je nu graag donateurs wilt werven voor een goed doel of loten wilt verkopen voor een loterij, als sales agent in loondienst bij Improvers Cherries kan het allemaal. Bij ons kan je snel aan de slag. Onze specialisten zorgen voor een grondige training en begeleiding. We staan zij aan zij met jou, streven naar het beste resultaat en zorgen ervoor dat je snel je eerste verkoopgesprek kunt voeren. Met persoonlijke ontwikkeling en deskundige begeleiding verbeter je jouw vaardigheden als Sales Agent en ga je elke uitdaging met zelfvertrouwen aan. Zo kun jij doen waar je goed in bent: verkopen!

sales agent in loondienst

Waar kun je op rekenen?

 1. Fors hoger dan marktconform salaris + bonussen

  Bij Improvers Cherries verdienen Sales Agents aanzienlijk meer dan elders. We hechten veel waarde aan onze verkopers. Sterker nog, bovenop een aantrekkelijk salaris wordt hard werken bij ons ook nog eens beloond met aantrekkelijke bonussen.

 2. Wekelijks uitbetaald

  Goede dingen komen snel. Daarom word je bij Improvers wekelijks uitbetaald.

 3. Vrijheid in je werktijden

  Geniet van ultieme vrijheid in je werk! Geen opgelegde roosters, maar de mogelijkheid om je eigen werkschema te bepalen. Zo kun je werken wanneer het jou het beste uitkomt en heb je alle ruimte om je werk perfect te combineren met jouw persoonlijke leven.

 4. Fijne werkplek, kilometervergoeding & lunch

  Je komt terecht op ons kantoor in Amsterdam. Ideaal gelegen en goed bereikbaar met het OV. We hebben aan alles gedacht om jouw werkdag zo prettig mogelijk te maken! Zo bieden wij een kilometervergoeding voor jouw reiskosten en zorgen wij voor een heerlijke lunch, zodat je vol energie aan de slag kunt gaan.

sales agent in loondienst

Improvers Cherries

Een team vol bloeiende verkoopspecialisten

Bij Improvers hebben we een bijzondere naam voor onze Sales Agents in loondienst: onze Cherries. Cherries krijgen de ruimte om te bloeien als verkoopspecialist, daardoor worden ze onderdeel van het gepassioneerde Improvers Cherries team dat samen gaat voor het beste resultaat!

sales agent in loondienst

Solliciteren

Zie jij jezelf al sales maken voor de mooiste Adverteerders? Meld je dan aan. We nodigen je uit voor een sollicitatie. Voelen jij en wij die klik? Dan is het een kwestie van contract ondertekenen, training volgen en starten als sales agent in loondienst. Kom als echte Cherrie het beste uit elk telefoongesprek halen!

Volg improvers op: