Samenwerken met Improvers

Het beste salesplatform van Nederland

Improvers is het eerste online salesplatform waarop zelfstandig ondernemers – ‘onze’ Partners – telefonisch en D2D verkopen. Ons platform is succesvol dankzij de hoge kwaliteit, A-merken, uitstekende leads en eersteklas professionals. De beste deal voor consument, Adverteerder en Partner. Improvers blijft meebewegen en verbeteren om te kunnen presteren op het allerhoogste niveau. Elke dag weer..

ZZP Sales Professionals

Vrijheid, verdienen en vertrouwen

De Partners van Improvers zijn Zelfstandig ondernemers die als Sales Professional werken met het allerbeste sales platform. Zij kiezen voor Vrijheid, Verdienen en Vertrouwen. De Vrijheid om zelf hun tijd in te delen. Verdienen door hoge bedragen per uur te factureren. Als Partner kun je blindelings Vertrouwen op een solide platform en een marktleider als Improvers. Hierdoor kan je ook trots zijn op wat we samen kunnen bereiken als je durft te groeien! Zo kunnen we samen de naam Improvers waar blijven maken.

telesales
235
Partners wekelijks actief
5604881
uitbetaald aan partners in 2022
55
Actieve sales campagnes

Facts tell but stories sell

Onze Partners aan het woord

Werner
Werner PARTNER SINDS 2015
De voornaamste reden (voor mij) om te werken voor Improvers is de vrijheid om plaatsonafhankelijk te kunnen werken binnen Europa wanneer het uitkomt. Inzet (en talent) bepalen vervolgens welke inkomsten eruit komen.
Leroy
Leroy PARTNER SINDS 2021
De onafhankelijkheid die je krijgt om je eigen werktijden en dagen te bepalen en daar tegen over wat je kunt verdienen maakt het erg interessant om bij improvers te werken.
Fred
Fred PARTNER SINDS 2015
Het werken met Improvers is fantastisch, goede sfeer, veel vrijheid, goede verdiensten.
Emin
Emin PARTNER SINDS 2018
Improvers is een professioneel platform, waar je op kan rekenen. Niet alleen op het gebied van uitbetalingen maar ook op het gebied van werkgelegenheid.

Onze Adverteerders

Kom kennismaken

Meld je aan als Partner en kom langs op één van onze vestigingen

Ook partner worden?
Nothing to prove, everything to improve.
  • Bepaal jouw eigen werktijden
  • Je wordt wekelijks uitbetaald
  • Improve jouw salesvaardigheden