Kwaliteit staat bovenaan

Ons Platform getoetst

Een externe organisatie toetst ons Platform op compliance en kwaliteit. Alleen gecertificeerde verkopers maken hun sales op ons Platform. Uiteraard niet zomaar. Ze benaderen alleen adressen die door Adverteerders zijn aangeleverd.  

Sales gemaakt?

Onze verkoopgesprekken beoordeeld

Neemt een klant een product of dienst af? Dan leggen onze Partners dat vast in ons Platform. Nieuwe klanten bevestigen hun aankoop met een voicelog en digitale handtekening. Onze gesprekken worden beoordeeld door een extern bureau. Zodat we zeker weten dat we voldoen aan de wensen en eisen van de Adverteerder en aan wet- en regelgeving. 

Als eerste en enige

CIRE Premium deelnemer CIRE Premium keurmerk

Improvers is een van de initiatiefnemers van CIRE (Centraal Intermediair Register Energiemarkt). Zo werken wij mee aan een beter imago van de branche. Onze Partners die energiecontracten verkopen of adviseren over groene energie, moeten beschikken over een CIRE Transparantiekeurmerk. Ook hierin leggen wij de lat hoog en willen wij de beste zijn. Als eerste en enige verkoopplatform zijn we CIRE Premium deelnemer. Dat betekent dat alle Energy Partners zijn geregistreerd, onderzocht én bekroond met het Transparantiekeurmerk. 

Zie jij kansen binnen Improvers?

neem dan contact met ons op!

Wil je meer weten over waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan? Hoe we onszelf en de markt blijven verbeteren? En wat jouw rol als Partner hierin is? Of wil je Partner worden? Neem snel contact met ons op en we nemen je mee in ons verhaal. 

Elize
Elize Service Medewerker Vestiging: Groningen
Ook partner worden?
Nothing to prove, everything to improve.
  • Bepaal jouw eigen werktijden
  • Je wordt wekelijks uitbetaald
  • Improve jouw salesvaardigheden