• Events

Summer Event 2022 foto's

Bij Improvers weten we dat succesvolle formules niet veranderd hoeven te worden. Daarom organiseren we twee keer per jaar een partnerevent voor al onze Partners en medewerkers. Het is de beste gelegenheid om te genieten, nieuwe mensen te ontmoeten en elkaar beter te leren kennen, of ze nu op dezelfde locatie werken of vanuit huis. En nu is het tijd om alvast een voorproefje te krijgen van het Improvers Summer Event 2022 aan de hand van enkele foto’s.

Op zaterdag 18 juni volgden we ons vertrouwde recept: een dag vol actie en plezier! Een geslaagde dag vol plezier en activiteiten. Dit keer vond het evenement plaats bij Timboektoebeach in Wijk aan Zee. Er stonden diverse activiteiten op het programma, waaronder ribvaren, blokarten, boogschieten, raften, lasergamen en zelfs het trotseren van escaperooms. Voor ieder wat wils, waarbij iedereen drie activiteiten kon kiezen. Het was een succesvolle teambuildingervaring vol adrenaline!

Na al die inspanning was het tijd om onze hongerige magen te vullen. Burgers en satés werden geserveerd en onze Partners genoten volop van het eten. Vervolgens sloten we de dag af met een spetterend feest, compleet met een DJ en een speciaal optreden van niemand minder dan Boef. Het Summer Event 2022 was een groot succes en zorgde voor onvergetelijke herinneringen.

Dit is hoe Improvers succes viert, volgens ons beproefde recept! Wil je alvast een glimp opvangen van de sfeer en activiteiten tijdens het evenement? Bekijk dan nu de foto’s en abonneer je op ons YouTube kanaal om als eerste de aftermovie te kunnen bekijken. Blijf op de hoogte van al onze evenementen en beleef samen met ons de energie en het plezier van Improvers. om als allereerste de aftermovie te kunnen bekijken.

Summer Event 2022 foto's
blokarten
boogschieten
Summer Event 2022 foto's eten
Summer Event 2022 foto's boef