• Pers

Sergio van Improvers is gefeatured op Indebuurt Eindhoven

Op indebuurt.nl lees je nu het inspirende verhaal van Sergio, een zelfstandig salesprofessional in Eindhoven die samenwerkt met Improvers. Sergio ervaart veel vrijheid, voelt zich thuis bij Improvers en geniet van toffe tripjes. In het artikel op indebuurt.nl deelt hij zijn ervaringen en de voordelen van werken met Improvers

Als zelfstandig salesprofessional was Sergio op zoek naar een salesplatform dat hem de vrijheid, ondersteuning en kansen bood om zijn carrière naar een hoger niveau te tillen. Dat is precies wat hij vond bij Improvers. Door samen te werken met Improvers voelt Sergio zich thuis en geniet hij van de voordelen die het platform te bieden heeft.
Improvers biedt zzp’ers de ideale omstandigheden om succesvol te zijn in de sales. Het platform stelt hen in staat om hun eigen werktijden en werkschema’s te bepalen, wat Sergio de flexibiliteit geeft om zijn werk in te passen in zijn drukke leven. Bovendien biedt Improvers een geavanceerd salesplatform dat hem ondersteunt met tools, training en inzichten om zijn verkoopprestaties te verbeteren.

Hoogepunten en succes

Een van de hoogtepunten van werken met Improvers zijn de toffe tripjes. Improvers organiseert regelmatig inspirerende en avontuurlijke reizen voor hun salesprofessionals. Dit geeft Sergio de kans om nieuwe plekken te verkennen, waardevolle ervaringen op te doen en te genieten van de beloningen van zijn harde werk. Het succes van Sergio bij Improvers is ook te danken aan de samenwerking met topmerken. Als salesprofessional bij Improvers heeft hij de mogelijkheid om te werken met gerenommeerde A-merken. Hierdoor kan hij zijn netwerk uitbreiden en waardevolle relaties opbouwen.

Improvers biedt een unieke kans voor zzp’ers om hun salescarrière naar nieuwe hoogten te brengen. Het platform combineert vrijheid, ondersteuning, toffe tripjes en samenwerking met topmerken om salesprofessionals zoals Sergio te helpen slagen.

Als zzp’er die op zoek is naar meer vrijheid, groeimogelijkheden en spannende avonturen, is Improvers het salesplatform waar je naar op zoek bent. Sluit je aan bij Improvers en ervaar zelf de voordelen van werken met dit inspirerende platform.

Volg improvers op: