Compliance

Wij leggen de lat hoog voor onszelf en onze Partners, we willen onszelf én de markt blijven verbeteren. Zo werken we mee aan een transparantere verkoopbranche. Een externe organisatie toetst ons Platform op compliance en kwaliteit. Alleen gecertificeerde verkopers mogen met ons Platform aan het werk.

Hoe werkt dit?
Een Partner legt een sale vast via Platform. Nieuwe klanten bevestigen hun aankoop met een voicelog en een digitale handtekening. De gesprekken die worden gevoerd tussen klant en Partner worden gecontroleerd door een extern bureau.

TQIS
Dit externe bureau is TQIS, Trusted Quality and Integrity Solutions biedt kwaliteits- en integriteitsoplossingen. Ze bekijken of alle verkoopgesprekken die worden gevoerd tussen klant en Partner volgens de wet- en regelgeving en de wensen en eisen van de Adverteerder worden gedaan.

CIRE
Daarnaast is Improvers een van de initiatiefnemers van CIRE, Centraal Intermediair Register Energiemarkt. Wij doen er alles aan om het imago van de energiemarkt te verbeteren. Improvers staat voor open en eerlijk verkopen. Wij stellen dan ook de hoogste eisen aan onze zelfstandige verkopers, onze Energy Partners. Al onze Energy Partners die bij ons energie verkopen zijn geregistreerd, onderzocht en beloond met het CIRE Transparantiekeurmerk. Improvers is de eerste en enige CIRE Premium Deelnemer.
Publicatie datum: 23 oktober 2020

Meer nieuws

Improving one article at a time

Ook partner worden?
Nothing to prove, everything to improve.
  • Bepaal jouw eigen werktijden
  • Je wordt wekelijks uitbetaald
  • Improve jouw salesvaardigheden