• Battle

Groningen wint de Big Battle 2021

Groningen wint de Big Battle 2021: Een triomf voor Improvers in het noorden

Afgelopen december vond de grootste battle van het jaar plaats: de Big Xmass Battle 2021. Gedurende twee weken streden 36 teams tegen elkaar voor de overwinning. Het werd de meest epische Battle van 2021, met leuke extra’s zoals speciale Improvers kerstmutsen en een loterij met gouden kerstballen waar veel te winnen viel.

Dit jaar zorgde de overwinning voor een historisch moment in de geschiedenis van Improvers. Zowel de teamwinst als de prijzen voor de meest waardevolle partners gingen naar de Groningse Partners. Zij blonken uit in zowel energy als cml (charity, media en lottery) gedurende de laatste twee weken van het jaar.

Het is een fantastische en bewonderenswaardige prestatie waar Improvers enorm trots op is. Als beloning ontvangen de Groningse winnaars tickets voor de volgende Champions Trip naar Ibiza. Dit is slechts het begin van nog vele overwinningen in de toekomst.

De Big Battle 2021 in Groningen toont de vastberadenheid, het talent en de inzet van onze Partners. Het is een viering van hun harde werk en toewijding. Het toont ook de kracht van samenwerking en teamgeest binnen Improvers. Samen hebben we nieuwe hoogten bereikt en grenzen verlegd.

We willen onze Groningse Partners feliciteren met deze prachtige prestatie en bedanken voor hun toewijding aan Improvers. Ze hebben laten zien dat met vastberadenheid en teamwork alles mogelijk is. We kijken uit naar nog meer successen in de toekomst en zijn verheugd om hen te verwelkomen op de volgende Champions Trip naar Ibiza.

Blijf op de hoogte van de laatste updates en avonturen van Improvers. Volg ons op sociale media en abonneer je op ons YouTube-kanaal om niets te missen van onze spannende reis. Samen zullen we blijven groeien, innoveren en overwinnen.

Groningen heeft de Big Battle 2021 gewonnen en de overwinning is zoet. Het is een triomf voor Improvers in het noorden, maar ook voor het hele Improvers-team. Laten we deze mijlpaal vieren en ons voorbereiden op nog vele succesvolle jaren. Op naar nog meer onvergetelijke avonturen en overwinningen!

Volg improvers op: