• Battle

City Battle 2023

Bereid je voor op een intense competitie, want op 17 juli gaat de City Battle 2023 van start bij Improvers! Deze felbegeerde jaarlijkse strijd tussen onze vestigingen staat garant voor opwinding, extra bonussen en prestigieuze prijzen. Of je nu een individuele deelnemer bent of deel uitmaakt van het winnende team, er zijn geweldige beloningen in het verschiet.

17 juli staat weer hij weer voor de deur, de City Battle! Onze vestigingen zullen de strijd met elkaar aangaan om de eer, extra bonussen en natuurlijk de felbegeerde battle beker.

De City Battle 2023 biedt niet alleen individuele deelnemers de kans om fantastische prijzen te winnen, maar ook het winnende team zal beloond worden. Mis deze kans niet om je vaardigheden te testen, werk samen met andere Partners en te laat zien wat je in huis hebt. Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan en de strijd aan te gaan met andere vestigingen?

Wil je meer informatie over deze spannende competitie? Bezoek dan snel Mijn Improvers, waar je alle details kunt vinden. Om deel te nemen aan de City Battle moet je Partner van Improvers zijn. Ben je nog geen Partner? Meld je dan snel aan, zodat je goed voorbereid bent en kunt deelnemen aan de volgende battle.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van de City Battle en ga de strijd aan met de andere Partners om fantastische prijzen te winnen!

Volg improvers op: