Vrijheid in alles

overal en wanneer jij wilt

Werk je vanuit huis of liever op een van onze kantoren? Werk je acht uur of meer op een dag? Of verkoop je liever een paar uurtjes? Bij Improvers ben je zelfstandig ondernemer en dus baas over je eigen dag. Die vrijheid geldt ook voor wát je verkoopt. Je kiest een adverteerder en campagne die bij je past. Waar jij je het best bij voelt. Een goed doel, energie-aanbieder, krant of loterij. Liever groene oplossingen als zonnepanelen verkopen? Ook die campagnes vind je op ons platform. 

Hard werken en talent worden beloond

Work hard play hard

Om jou in vrijheid te laten werken, is bij Improvers alles strak geregeld. Ons verkoopplatform staat tot je beschikking. Net als onze flexibele werkplekken, vergaderruimtes, verse ontbijtjes en lunches en gezonde tussendoortjes. Wij weten dat verkopen door zelfstandig ondernemers betere resultaten, hogere omzet en meer tevreden klanten oplevert. Daar mag best iets tegenover staan. Jouw harde werken en talent worden niet alleen in geld beloond. Improvers organiseert spetterende events, inspiratiesessies en waanzinnige trips voor de meest succesvolle Partners.
  
Waar, wanneer, hoe en wat: jij bepaalt. Improvers maakt het mogelijk.

Partners over zelfstandig ondernemen

Lekker je eigen ding kunnen doen waar jij wilt

Bas
Bas PARTNER SINDS 2017
Afspraken worden heel goed nageleefd en als er wat is, of het nou gaat om een verandering in het platform, een storing, of om een andere kwestie, je wordt uitstekend op de hoogte gehouden.
Jermain
Jermain PARTNER SINDS 2016
Als getrouwde man en vader van 3 dochters wil je buiten een meer dan goed inkomen ook genoeg ‘quality time’ hebben thuis. Deze balans heb ik gevonden bij Improvers. Door de flexibiliteit is er ook nog ruimte om zelf te ondernemen. Het perfecte scenario! 
Oscar
Oscar PARTNER SINDS 2018
Als partner bij Improvers wordt er goed voor je gezorgd. De bedrijfsvoering vanuit Improvers is erop gericht om de partners zoveel mogelijk te laten doen waar ze goed in zijn: het maken van deals!

Vragen over zelfstandig ondernemen?

neem dan snel contact met ons op

Zie jij jezelf al verkopen bij Improvers? Wil je eerst nog meer weten over Partner worden? Of jezelf direct aanmelden voor een online kennismaking? Je regelt het hier. 

Vera
Vera Neem contact met ons op.
Ook partner worden?
Nothing to prove, everything to improve.
  • Bepaal jouw eigen werktijden
  • Je wordt wekelijks uitbetaald
  • Improve jouw salesvaardigheden