Ons platform

Websitebeheer, online marketing, social mediastrategie, campagnes, online events: met jouw oog voor detail, lay-out, typografie en branding en sterk gevoel voor taal schud jij zo verhalen uit je mouw. Je werkt zelfstandig maar net zo graag in teamverband en staat je mannetje of vrouwtje in een direct sales organisatie.

Jij hebt dit te bieden
- derde- of vierdejaars marketing-/communicatiestudent (Hbo)
- ervaring met Adobe-pakket
- fotografie skills zijn mooi meegenomen

Jij kunt hier op rekenen
- meewerkstage van 32-40 uur per week
- goede begeleiding door een stagebegeleider
- maandelijkse stagevergoeding van € 400,00
- gezellige werksfeer op ons kantoor in Utrecht
- uitgebreide lunches

En moet jij voor het succesvol afronden van je stage een onderzoek doen? Dan kunnen we samen een onderzoeksopdracht vormgeven, we hebben zat uitdagingen op de plank!

Ben jij de Stagiair Content Marketing die wij zoeken?

OVERTUIG ONS MAAR, DAN OVERTUIGEN WIJ JOU DAT JE THUISHOORT BIJ IMPROVERS.

Zoek jij de leukste stageplek van Nederland? Ben jij enthousiast, leergierig, creatief en innovatief? Dan ben jij echt iets voor Improvers. Vul onderstaand formulier in en wie weet maken we snel kennis!

Over Improvers

Improvers is het eerste online salesplatform waarop zelfstandig ondernemers, “onze” Partners, telefonisch en Door 2 Door sales maken. Een solide platform dat helemaal in het teken staat van eerlijke en kwalitatieve verkopen voor absolute A-merk energieleveranciers, goede doelen, loterijen en kranten. Van onboarding tot e-learning, van certificering tot Campagnes voeren en van kwaliteitscontrole tot facturatie: elke stap op ons Platform voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Improvers wil elke dag zichzelf én de verkoopbranche een stukje beter maken.
Ook partner worden?
Nothing to prove, everything to improve.
  • Bepaal jouw eigen werktijden
  • Je wordt wekelijks uitbetaald
  • Improve jouw salesvaardigheden