Je functie

Als Service Medewerker krijg je vanuit alle hoeken van de organisatie een hoop vragen op je afgevuurd. Via e-mail, chat, telefoon en ons interne socialkanaal. Deze vragen ga je beantwoorden en gebruikt ze als input om onze processen continu te verbeteren. Dit doe jij op onze vestiging in Eindhoven, samen met twee directe Service collega’s die op de vestigingen Amsterdam en Groningen werken.
  • Wat ga je doen?
  • Wie ben jij?
  • Wie zijn wij?

Dit ga je doen

Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze Partners. Hebben ze een vraag, dan komen ze al snel bij jou terecht. Je krijgt dagelijks inhoudelijke vragen over campagnes en sales, maar ook technische vragen over de systemen van het online platform. Daarnaast behandel je (externe) klantvragen en heb je contact met onze opdrachtgevers. Onderschat niet hoeveel informatie je krijgt uit de gesprekken die je met hen voert. De vragen die ze stellen, is voor ons belangrijke informatie waarmee we onze processen verbeteren.Zo doe je dat

Service is jouw middle name. Wie je ook aan de lijn of op je scherm hebt, je blijft kalm, vriendelijk en gaat altijd voor de oplossing. Het is belangrijk dat je flink doorvraagt naar de vragen die in onze organisatie worden gesteld. Je haalt de antwoorden op in de organisatie en met die informatie verbeteren we continu ons selfservicekanaal van FAQ's en chatbots, zodat Partners sneller antwoorden krijgen op eenvoudige issues. Complexe problemen over het systeem of processen breng je goed in kaart, waarna je samen met collega’s de oplossing bedenkt.

jij hebt dit te bieden

Of je veel of weinig ervaring hebt met klantenservice, maakt ons eerlijk gezegd niet zoveel uit. We kijken meer of je persoonlijkheid past bij onze organisatie en ambities. Je bent een vrolijk, flexibel, punctueel, enthousiast, positief ingesteld persoon. Iemand moet van goeden huize komen om jou gek te krijgen. Je hebt een goed ontwikkeld inlevingsvermogen en helpt graag. Je hebt affiniteit met IT systemen en bent een administratieve duizendpoot. Verder ben je assertief en communicatief sterk. Je krijgt te maken met vlijmscherpe salestijgers en die moet je verbaal aankunnen.

Waarom zou je bij Improvers komen werken?

Als je zin hebt in een nieuw avontuur waarin je onderdeel bent van een jong gezellig team dat het hart is van onze organisatie, grijp dan je kans bij Improvers. We zijn een jonge salesorganisatie met een hoop ambitie en een sterke eigen cultuur. Improvers groeit en er is elke dag weer iets nieuws te doen. Je wordt een belangrijk onderdeel van een succesvol bedrijf dat flink in the picture staat.


Eigenzinnig bedrijf

Improvers is opgericht omdat we zagen dat het in de wereld van callcenters en telesales niet goed was geregeld. Salesmedewerkers die amper tien euro per uur verdienden, hoge overhead, lage kwaliteit en slechte output voor adverteerders.
Vanaf onze start in 2012 hebben we de markt flink wakker geschud. Want wat we doen is nogal onconventioneel: zelfstandige salesprofessionals (Partners) selecteren op kwaliteit en ze vergoeden op basis van prestaties. Salesopdrachten worden ingeschoten via ons online platform. Iedere Partner kan zijn eigen tijd indelen, alleen het resultaat telt.
Bij Improvers werken 33 vaste medewerkers en zijn er meer dan 250 Partners actief. We hebben drie locaties: in Amsterdam, Groningen en Eindhoven waar Partners kunnen werken en genieten van onze uitgebreide faciliteiten.

Hier ga je werken

Improvers is een jong, snelgroeiend bedrijf waar zelfstandige salesprofessionals via ons eigen online platform aan verkoopopdrachten werken. We noemen deze professionals Partners en ze hebben maar één doel: deals sluiten voor onze Adverteerders. Elke Partner krijgt betaald per sale, dus: hoe meer ze verkopen, hoe meer ze verdienen.

Zo werken onze Partners
Bij Improvers draait alles om de Partners. Daar is ons hele businessmodel op gebaseerd. Dat betekent dat we hen op de best mogelijke manier faciliteren zodat ze lekker in de wedstrijd zitten, hun sales-skills optimaal gebruiken en uiteindelijk geld verdienen voor iedereen. Hebben ze een vraag, dan ben jij er om een antwoord te vinden.

Zullen we kennismaken?

Overtuig ons maar, dan overtuigen wij jou dat je thuishoort bij Improvers.

Ook partner worden?
Nothing to prove, everything to improve.
  • Bepaal jouw eigen werktijden
  • Je wordt wekelijks uitbetaald
  • Improve jouw salesvaardigheden