Je functie

Als Partner Manager ben je medeverantwoordelijk voor onze vestiging in Eindhoven. Jouw verantwoordelijkheid komt in feite neer op één ding: ervoor zorgen dat we het maximale rendement uit onze locatie halen. Met jouw leiderschapsstijl en people management skills ben je in staat om een omgeving te creëren waar Partners zich comfortabel voelen, elkaar inspireren en samen successen vieren.
  • Wat ga je doen?
  • Wie ben jij?
  • Wie zijn wij?

Dit ga je doen

Je ondersteunt nieuwe Partners en geeft ze een fijne landing in ons bedrijf. Daarna zorg je ervoor dat een Partner zichzelf blijft ontwikkelen en met plezier naar kantoor komt. Je praat de hele dag met mensen, lost issues op, geeft complimenten, waarborgt de kwaliteit en regelt alles wat te maken heeft met de vestiging: van het organiseren van inspiratiesessies tot de faciliteiten in de keuken. Je doet dit in een klein, gezellig team dat bestaat uit een Service Medewerker, een Partner Manager en een eindverantwoordelijke Business Manager.Zo doe je dat

Hoe inspireer je zelfstandige ondernemers? Je hebt te maken met professionals die hun eigen beslissingen nemen, het kan best lastig zijn om die op één lijn te krijgen. Maar ben jij de Kelner, Wijkagent en Mentor in één, waarbij onze Partners zich thuis voelen? Dan doe je het goed. Het komt allemaal aan op die unieke combinatie van creatief leiderschap en people management skills.


jij hebt dit te bieden

Je bent een opgewekt, positief persoon en jong van geest. Je vindt het leuk om te werken met mensen tussen de 18 en 30 jaar en je staat aan het begin van je managementcarrière die je graag verder ontwikkelt. Je regelt alles met een lach maar blijft altijd aan zet en laat niet over je heenlopen. Als je een rondje door kantoor loopt, ontgaat jou niets: een scheef hangend schilderij, een Partner die zijn dag niet heeft of een salesgesprek dat stroef loopt. Je People management skills geven de doorslag voor deze functie. Je moet goed kunnen luisteren, geduld hebben en met constructieve oplossingen komen. Vergeet niet dat de Partners verbaal sterk en creatief zijn. Die laten zich niet snel zomaar iets aanpraten. Je moet wel bestand zijn tegen échte zelfstandige salesmannen en -vrouwen.

• MBO+, HBO werk- en denkniveau;
• Ervaring met telemarketingomgeving is een pre
• Managementervaring is een pre
• Flexibel
• People management skills
• Commercieel instinct
• Zelfstandig, ondernemend en proactief
• Goede beheersing van de Nederlandse taal


Hier ga je werken

Improvers is een jong, snelgroeiend bedrijf waar zelfstandige salesprofessionals op zzp-basis via een online platform aan verkoopopdrachten werken. We noemen deze professionals Partners en ze hebben maar één doel: deals sluiten voor onze Adverteerders. Elke Partner krijgt betaald per sale, dus: hoe meer ze verkopen, hoe meer ze verdienen.
Bij Improvers draait alles om de Partners. Daar is ons hele businessmodel op gebaseerd. Dat betekent dat we hen op de best mogelijke manier moeten faciliteren zodat ze lekker in de wedstrijd zitten, hun sales-skills optimaal gebruiken en uiteindelijk geld verdienen voor iedereen. Ze krijgen de mogelijkheid om te werken op een van onze drie vestigingen die in Amsterdam, Eindhoven en Groningen te vinden zijn. Ons doel is om die vestigingen zó aantrekkelijk te maken dat een Partner er graag elke dag komt en het beste van zichzelf laat zien.

Waarom zou je bij Improvers komen werken?

Dit is je kans om samen met je collega-managers het verschil te maken in een zeer professionele verkooporganisatie. Het geheim van ons succes is onze sterke, consistente cultuur. En die ga je ook op jouw vestiging invoeren en bewaken. Improvers groeit en er is elke dag weer iets nieuws te doen. Het zou bijvoorbeeld zomaar kunnen dat we morgen een nieuwe Adverteerder verwelkomen of zelfs een nieuwe vestiging gaan openen. Je wordt een belangrijk onderdeel van een succesvol bedrijf dat flink in the picture staat.


Eigenzinnig bedrijf

Improvers is opgericht omdat we zagen dat het in de wereld van callcenters en telesales niet goed was geregeld. Salesmedewerkers die amper tien euro per uur verdienden, hoge overhead, lage kwaliteit en slechte output voor adverteerders.
Vanaf onze start in 2012 hebben we de markt flink wakker geschud. Want wat we doen is nogal onconventioneel: zelfstandige salesprofessionals (Partners) selecteren op kwaliteit en ze vergoeden op basis van prestaties. Salesopdrachten worden ingeschoten via ons online platform. Iedere Partner kan zijn eigen tijd indelen, alleen het resultaat telt.
Bij Improvers werken 29 vaste medewerkers en meer dan 400 Partners. We hebben drie locaties: in Amsterdam, Groningen en Eindhoven waar Partners genieten van een werkplek en onze catering.

Hier kun je op rekenen

Een veelzijdige baan bij het allerbeste salesplatform van Nederland;

  • 40 uur per week samenwerken met alle Improvers en onze Partners;
  • salaris tussen €2.200,- en €3.200,- afhankelijk van je leeftijd en ervaring;
  • 23 vakantiedagen (als je belooft dat je wel terugkomt);
  • Persoonlijk budget om ook fysiek fit te blijven (of te worden).

Zullen we kennismaken?

Overtuig ons maar, dan overtuigen wij jou dat je thuishoort bij Improvers.

Deze vacature is inmiddels vervuld. Bekijk onze openstaande vacatures op onze vacature pagina
Ook partner worden?
Nothing to prove, everything to improve.
  • Bepaal jouw eigen werktijden
  • Je wordt wekelijks uitbetaald
  • Improve jouw salesvaardigheden