Je functie

Als Partner Manager zorg je er samen met jouw collega’s voor dat jouw vestiging elke dag het beste resultaat behaalt en continue blijft improven! Met jouw leiderschapsstijl en People management skills ben je in staat om een omgeving te creëren waarin Partners zich comfortabel voelen, elkaar inspireren en samen successen vieren. Dit kunnen ze bij ons op locatie doen in Eindhoven, maar ook op een van onze andere 3 vestigingen
 • Dit ga je doen
 • Wat bied jij en wat bieden wij
 • Wie zijn wij?
Je functie

Dit ga je doen
Wij hebben een hoop ambitie en een sterke eigen cultuur. Improvers groeit en er is elke dag weer iets nieuws te doen. Je wordt een belangrijk onderdeel van een succesvol bedrijf dat flink in the picture staat. Jouw taak als Partner Manager is ervoor te zorgen dat het de Partners op jouw vestiging aan niets ontbreekt zodat zij zich kunnen focussen op dat waar zij goed in zijn: deals sluiten waar iedereen blij van wordt!Je bent continue in gesprek met Partners, geeft complimenten, waarborgt de kwaliteit en weet hen te motiveren het beste uit zichzelf te halen. Jij bent medeverantwoordelijk voor onze vestiging Eindhoven. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met de Business Manager, een andere Partner Manager en de rest van het Improvers Team. Wij zijn op zoek naar een echte natural born leader die elke dag het maximale uit zijn vestiging wil halen.Je komt terecht in een gezellig, open en ambitieus team. “Work hard, play hard” deden wij al voordat RUMAG ermee aan de haal ging. Naast hard werken, doen we er dan ook alles aan om onze successen groots te vieren.


Wat verwachten wij van jou?

Wie ben jij?
Je bent een opgewekt, positief persoon en jong van geest. Je vindt het leuk om te werken met commerciële mensen en je staat aan het begin van je managementcarrière die je graag verder ontwikkelt. Je regelt alles met een lach maar blijft altijd aan zet en laat niet over je heenlopen. Als je een rondje door kantoor loopt, ontgaat jou niets: een scheef hangend schilderij, een Partner die zijn dag niet heeft of een salesgesprek dat stroef loopt. Je People management skills geven de doorslag voor deze functie. Je moet goed kunnen luisteren, geduld hebben en met constructieve oplossingen komen. Vergeet niet dat de Partners verbaal sterk en creatief zijn. Die laten zich niet snel zomaar iets aanpraten. Je moet wel bestand zijn tegen échte zelfstandige salesmannen en -vrouwen.

 • MBO+, HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring binnen een telemarketingomgeving is een pre;
 • Managementervaring is een pre;
 • Empathisch;
 • Flexibel;
 • People Management Skills;
 • Commercieel instinct;
 • Zelfstandig, ondernemend en proactief;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Jij kunt hier op rekenen

Hier kun jij op rekenen

 • 40 uur per week samenwerken met alle Improvers en onze Partners;
 • Salaris tussen €2.200,- en €3.200,- afhankelijk van je leeftijd en ervaring;
 • 23 vakantiedagen (als je belooft dat je wel terugkomt);
 • Verschillende bonusregelingen;
 • Een fijne pensioenregeling;
 • Persoonlijk budget om ook fysiek fit te blijven (of te worden);

Tot slot: neem je graag initiatief en kom je met ideeën om Improvers een nog beter en leuker bedrijf te maken.

Wij zijn Improvers

Wij zijn Improvers
Improvers is het allereerste en het beste direct salesplatform van Nederland. Wij koppelen al 10 jaar lang Zelfstandige Salesprofessionals aan A-merk Adverteerders. Deze Sales Professionals (onze Partners) voeren op zzp-basis telefonisch en D2D-verkoopopdrachten uit. Partners hebben maar één doel: deals sluiten voor onze Adverteerders. Elke Partner krijgt betaald per sale. Dus: hoe meer ze verkopen, hoe meer ze kunnen factureren.

Wie zijn de Partners?

Wie zijn de Partners?
Bij Improvers draait alles om de Partners. Dit betekent dat wij hen op de best mogelijke manier willen faciliteren en motiveren zodat zij lekker in de wedstrijd zitten en hun sales skills optimaal kunnen gebruiken om de beste deals te sluiten voor de Adverteerder, de consument en henzelf.

Een Partner bepaalt helemaal zelf hoeveel, wanneer, voor welke Adverteerder en waarvandaan zij werken. Vanuit huis? Dat kan! Werken zij liever in een inspirerende en dynamische omgeving met andere Partners? Dan regelen wij een flexplek, een ontbijt en een lunch voor hen op een van onze vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen en Utrecht. Aan jou dan ook de taak om ervoor te zorgen dat het op jouw vestiging zó goed vertoeven is, dat een Partner daar graag elke dag komt en het beste van zichzelf laat zien.

Zullen we kennismaken?

Ben jij degene die dat bijzondere in huis heeft waar we om vragen?

Waarom zou jij bij Improvers komen werken?

Dit is je kans om samen met je collega-managers het verschil te maken in een zeer professionele verkooporganisatie. Het geheim van ons succes is onze sterke, consistente cultuur. En die ga je ook op jouw vestiging invoeren en bewaken. Improvers groeit en er is elke dag weer iets nieuws te doen. Het zou bijvoorbeeld zomaar kunnen dat we morgen een nieuwe Adverteerder verwelkomen of zelfs een nieuwe vestiging gaan openen. Je wordt een belangrijk onderdeel van een succesvol bedrijf dat flink in the picture staat.
Ook partner worden?
Nothing to prove, everything to improve.
 • Bepaal jouw eigen werktijden
 • Je wordt wekelijks uitbetaald
 • Improve jouw salesvaardigheden