Fundament van Improvers

Onze ‘why’

Wij geloven dat eerlijke, oprechte sales waarbij de consument, de adverteerder én de sales professional profiteren, de enige manier is om het perfecte resultaat te behalen.


Onze missie

We willen dé kwalitatieve én kwantitatieve norm zijn in onze markt. Juist die combinatie maakt ons uniek. Het continue verbeteren van onszelf, ons platform, onze kwaliteit en hierdoor ook de gehele markt, is onze belangrijkste drijfveer. Trots zijn op wat we samen bereiken.


Onze visie

De wereld van sales verandert snel. Door digitalisering, wetgeving en een steeds slimmere consument die terecht steeds hogere eisen stelt, moet er snel worden mee bewogen en continue worden verbeterd. Ons unieke model en platform zijn juist hierop gebaseerd.

Word jij onze nieuwe collega?

Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen voor onze Partners en Adverteerders hebben we verschillende afdelingen. Deze zorgen er samen voor dat onze Partners elke dag hun persoonlijke doel weer kunnen bereiken.

Lijkt het jou leuk om het Improvers team bij te staan en je eigen doelen te behalen? Kijk dan snel verder naar onze openstaande vacatures.

Zie jij kansen binnen Improvers?

Laat maar horen! We zijn nieuwsgierig

Wil je meer weten over waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan? Hoe we onszelf en de markt blijven verbeteren? En wat jouw rol als Partner hierin is? Of wil je Partner worden? Neem snel contact met ons op en we nemen je mee in ons verhaal. 

Elize
Elize Service Medewerker Vestiging: Groningen
Ook partner worden?
Nothing to prove, everything to improve.
  • Bepaal jouw eigen werktijden
  • Je wordt wekelijks uitbetaald
  • Improve jouw salesvaardigheden