Hét platform voor Sales

A-merken - Waardevolle leads - Top sales professionals

Ons platform is succesvol dankzij A-merken, uitstekende leads en de beste sales professionals die willen én kunnen presteren op het allerhoogste niveau. Wij geloven dat eerlijke, oprechte sales waarbij de consument, de adverteerder én de sales professional profiteren, de enige manier is om het perfecte resultaat te behalen. Improvers is het platform waarop we gevestigde A-merken, kwalitatieve leads en sales professionals met elkaar verbinden. De sales professionals zijn (zelfstandig) ondernemers. Zij zijn onze Partners en juist die combinatie maakt ons sterk. De mensen van Improvers zijn het hart van ons platform. Zij bewaken, verbeteren en vernieuwen het platform iedere dag. Samen zijn we trots op hetgeen we nu met elkaar hebben bereikt en ons model heeft ook een blijvende waarde voor de toekomst.

Hét platform voor Sales

A-merken - Waardevolle leads - Top sales professionals

Ons platform is succesvol dankzij A-merken, uitstekende leads en de beste sales professionals die willen én kunnen presteren op het allerhoogste niveau. Wij geloven dat eerlijke, oprechte sales waarbij de consument, de adverteerder én de sales professional profiteren, de enige manier is om het perfecte resultaat te behalen.

Fundament van Improvers

Onze ‘why’

Wij geloven dat eerlijke, oprechte sales waarbij de consument, de adverteerder én de sales professional profiteren, de enige manier is om het perfecte resultaat te behalen.


Onze missie

We willen dé kwalitatieve én kwantitatieve norm zijn in onze markt. Juist die combinatie maakt ons uniek. Het continue verbeteren van onszelf, ons platform, onze kwaliteit en hierdoor ook de gehele markt, is onze belangrijkste drijfveer. Trots zijn op wat we samen bereiken.


Onze visie

De wereld van sales verandert snel. Door digitalisering, wetgeving en een steeds slimmere consument die terecht steeds hogere eisen stelt, moet er snel worden mee bewogen en continue worden verbeterd. Ons unieke model en platform zijn juist hierop gebaseerd.

Jouw sales kennis opschroeven?

Wil je jouw sales kennis ontwikkelen, jouw eigen werkdagen indelen én werken in een team werken dat ook buiten werktijd met elkaar eropuit trekt? Meld je dan eens bij ons aan of neem contact op als je meer wilt weten over Improvers. 

Compliance is our game

Eerlijke verkooppraktijken voor iedereen

Een goede deal voor de afnemer (consument of bedrijf), de Adverteerders én zelfstandige verkopers. Dáár gaan we voor bij Improvers, elke dag weer. Daarom stellen we de hoogste eisen aan ons platform en alle Partners die er gebruik van maken. We verkopen volgens de hoogste kwaliteitsnormen, volgen de wensen van adverteerders en houden ons aan wet- en regelgeving. We controleren onszelf en laten ons uitvoerig controleren. 

Het laatste nieuws

Vragen over Improvers?

Neem dan snel contact met ons op

Wil je meer weten over waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan? Hoe we onszelf en de markt blijven verbeteren? En wat jouw rol als Partner hierin is? Of wil je Partner worden? Neem snel contact met ons op en we nemen je mee in ons verhaal.

Elize
Elize Service Medewerker Vestiging: Groningen
Ook partner worden?
Nothing to prove, everything to improve.
  • Bepaal jouw eigen werktijden
  • Je wordt wekelijks uitbetaald
  • Improve jouw salesvaardigheden