Mijn Improvers 2.0

De nieuwe en persoonlijker Mijn Improvers

Vanaf woensdag 21 juli is de nieuwe Mijn Improvers live gegaan. Hiermee kunnen onze Partners nog beter en sneller hun sales maken! Na intern onderzoek en een grootschalige update biedt Mijn Improvers meer gemak, meer overzicht en meer plezier.


Dankzij de feedback van onze Partners werd duidelijk dat we nog meer uit de persoonlijke omgeving konden halen. Zo gaven onze Partners aan dat zij de Mijn Improvers graag wat meer persoonlijker wilde hebben maar ook dat zij graag maar één keer willen inloggen om hun sales te kunnen maken.

Onze collega’s hebben alle feedback van onze Partners geïnventariseerd en hebben ze met beide handen aangepakt. Zo hebben ze het design van Mijn Improvers aangepast en veel nieuwe features toegevoegd. O.a. hebben ze het inloggen voor de Partner een stuk makkelijker en efficiënter gemaakt. Hierin hebben ze met samenwerking van Google Authenticator ervoor gezorgd dat het inloggen veiliger is maar door één keer in te loggen ook overal toegang voor geeft. Zoals we bij Improvers zeggen; “there is nothing to prove, everything to improve!” en zullen wij dus altijd blijven vernieuwen!

Samen met onze Partners hebben wij een lanceringsparty gehad. Zie hieronder de impressiefoto's van de geslaagde lanceringsparty.

Publicatie datum: 21 juli 2021

Meer nieuws

Improving one article at a time

Ook partner worden?
Nothing to prove, everything to improve.
  • Bepaal jouw eigen werktijden
  • Je wordt wekelijks uitbetaald
  • Improve jouw salesvaardigheden