Limburg Champions Trip Aftermovie

Eind juli gingen 40 champions op trip in Nederland. Van racen op het circuit, mountainbiken in de grotten tot heerlijk eten. Geniet van de aftermovie en wellicht ben jij er de volgende trip bij. Die is namelijk al in ontwikkeling...


Met Improvers de wereld over. De beste herinneringen worden gemaakt op trip. Het concept is simpel. De allerbeste Partners nemen wij drie keer per jaar mee op Trip naar een fantastische bestemming. Geen standaard reizen met saaie rondleidingen maar super gave activiteiten. We leggen onze Partners in de watten, overtreffen de verwachtingen en zorgen dat er herinneringen voor het leven worden gemaakt.

Afgelopen trip was onze eerste trip binnen Nederland, dit keer geen exotische bestemming maar dwars door ons kleine kikkerlandje heen racen. Letterlijk racen want we gingen los op het circuit in Zandvoort met de mooiste auto's. In Limburg maakten we de grotten en de heuvels onveilig, sjeezden we door de sneeuw in SnowWorld en kregen we schietles van een echte schuttersvereniging. Bekijk al onze avonturen in de aftermovie, veel kijkplezier!

Publicatie datum: 01 november 2021

Meer nieuws

Improving one article at a time

Ook partner worden?
Nothing to prove, everything to improve.
  • Bepaal jouw eigen werktijden
  • Je wordt wekelijks uitbetaald
  • Improve jouw salesvaardigheden