Improvers doneert aan Giro555

Er was geen ontkomen aan. Beelden van die alles vernietigende explosie in Beiroet gingen de wereld over. Gelukkig blijft het niet bij kijken. Er werd en wordt gul gegeven aan Giro555, een initiatief van elf samenwerkende hulporganisaties. Ook Improvers komt in actie voor Beiroet. Een week lang leggen we geld opzij om de hulp aan slachtoffers te steunen.

Actieweek
Improvers werft niet alleen mensen voor goede doelen, we doen ook graag iets extra’s als elke euro telt. Daarom houden wij deze week  een Actieweek voor Beiroet. Voor elke netto Sale die op ons platform wordt gemaakt, doneren wij € 1,- aan Giro555. Dit gaat een mooi totaalbedrag op leveren om de mensen in Libanon te helpen. Wij zijn er trots op te melden dat de tussenstand inmiddels op € 1.057,- staat. De actie loopt nog tot zondag en we hopen dat onze bijdrage de ramp iets draaglijker maakt.

Doneer ook aan Giro555 en help de slachtoffers van de explosie in Beiroet met medische zorg, reddingswerk, drinkwater, onderdak en psychosociale zorg.

Publicatie datum: 20 augustus 2020

Meer nieuws

Improving one article at a time

Ook partner worden?
Nothing to prove, everything to improve.
  • Bepaal jouw eigen werktijden
  • Je wordt wekelijks uitbetaald
  • Improve jouw salesvaardigheden