Bel aan bij Improvers

Wij zoeken 10 sales toppers die de overstap durven te maken naar Improvers. Hiervoor is een social media campagne van start gegaan die zich richt op het werven van nieuwe deur-aan-deurverkopers voor onze A-merken Essent en energiedirect.nl.

In de campagne vertellen wij het verhaal door de ogen van de zelfstandige energieverkoper. Een echte Improvers Partner die door middel van een oprecht gesprek een succesvolle verkoop weet af te ronden.

Improvers zoekt naar zelfstandige verkopers in het veld met ervaring. Echte doorbijters met oog voor kwaliteit. Verkopers met de perfecte balans op het gebied van marktkennis, inlevingsvermogen en daadkracht. Shifts, verplichte tijden en voorgekauwde looplijsten kennen we niet bij Improvers. Het loopgebied van onze Partners is geheel naar eigen keuze in te delen en een team is naar eigen wensen samen te stellen. Want als Partner bij Improvers heb je alles zelf in de hand, waar, wanneer en hoe vaak je werkt, wel zo eerlijk toch?

De campagne is van start gegaan met een aantal foto’s terwijl er achter de schermen hard gewerkt wordt aan een frisse video campagne. Daarbij meteen een primeur: Improvers biedt binnenkort ook opdrachten aan voor zakelijke deur-aan-deur verkopers! Om hier aandacht aan te besteden is er ook een marketingvideo geschoten bij een hip bedrijf op een toplocatie, de Eleven Brewery in Utrecht. Deze campagne is gericht op ‘de doorgewinterde accountmanager’ in de zakelijke energiemarkt.

Wil jij alle vrijheid van een zelfstandig ondernemer, ben je een doorbijter en laat jij je opladen door andere ondernemers?


Kom online kennismaken met Improvers!

Publicatie datum: 25 september 2020

Meer nieuws

Improving one article at a time

Ook partner worden?
Nothing to prove, everything to improve.
  • Bepaal jouw eigen werktijden
  • Je wordt wekelijks uitbetaald
  • Improve jouw salesvaardigheden