Onze nieuwe Improvers

In de afgelopen periode heeft Improvers een aantal nieuwe medewerkers mogen verwelkomen; Nadine, Stijn en Sophie. Maak kennis met deze drie toppers...

Nadine

Van origine ben ik een Groninger, maar 3 jaar geleden ben ik voor de liefde naar Brabant verhuisd. Door mijn vriendin uit Groningen, die werkzaam is in de vestiging Groningen, ben ik bij Improvers terecht gekomen. In mijn dagelijkse activiteiten houd ik mij bezig met kwaliteitscontrole, nieuwe Partners en bestaande Partners van informatie voorzien en hen zo goed mogelijk faciliteren. Uiteraard doe ik dit alles met een commerciële bril op.
Dit past goed bij mijn afgeronde studie Commerciële Economie en mijn liefde voor de Horeca, waarbij gastvrijheid centraal staat. In mijn vrije tijd vind je mij bij mijn vriendinnen, op zoek naar de beste restaurants of op hardstyle/core evenementen.

Wat is je grootste blunder?
Ik vind niet snel iets gênant, maar op mijn eerste werkdag zag ik de directeur voor iemand anders aan. We konden er overigens allebei gewoon om lachen.

Waar kan je het hardst om lachen?
Waarschijnlijk om mezelf en mijn eigen stommiteiten. Ik kan ook heel hard lachen om filmpjes van FlabbrTV, Internetgekkies, ghbtv en oude vines. En satire zoals Arjen Lubach dat zo goed kan uitdrukken.


STIJN

Ik ben bij Improvers binnengekomen als stagiaire en nu vast in dienst als versterking van het BI team. Ik kom vanaf de hbo-opleiding Finance and Control. Mijn interesses en hobby's zijn basketbal, fitness, concerten en het kijken van formule 1.

Welke uitspraak zegt alles over jou?
Ik refereer graag naar de volgende quote van kobe Bryant: “May you always remember to enjoy the road, especially when it’s a hard one.” en dat vertaalt in hard werken loont.

Wat vind je belangrijker: intelligentie of gezond verstand?
Ik vind intelligentie belangrijker want dit betekent het vermogen om kennis en vaardigheden op te doen en toe te passen. Dit kan je dus ook gebruiken om je praktische kennis (je gezond verstand) te verrijken.

Sophie

Sinds november 2021 ben ik werkzaam bij Improvers als officemanager. Deze functie past volledig bij mij wegens het afwisselende karakter van de functie, de diversiteit, wisselende werkomgevingen en het concept van Improvers. Ik ben onder andere bezig met facilitaire zaken voor de vestigingen, F&B, tijdelijke projecten van marketing of HR, tot aan de agenda van onze directeur.
Hiervoor heb ik in diverse branches gewerkt, waarin ik ervaring heb opgedaan als accountmanager, eventmanager, productieassistent etc. Ik houd mij graag met van alles bezig, niet alleen in mijn werk houd ik van diversiteit maar ook in mijn vrije tijd.
Zoals koffietentjes afstruinen, gezellig met familie of vrienden afspreken, uiteten/lunchen, wijntjes drinken, een sportlesje hier en daar. Maar voornamelijk tijd met mijn gezin doorbrengen. Om te ontspannen kijk ik graag een film of een serie. Ik word geïnspireerd door mijn gezin maar ook door positieve mensen die denken in mogelijkheden.

Welke karaktereigenschap zou je het liefst aan iedereen willen geven?
Dapper, dit kan je zo ver brengen niet alleen jezelf maar ook anderen. Wees dapper genoeg om jezelf te zijn, dapper genoeg om te vragen en grenzen te stellen.

Wat heb je al jaren willen doen, maar is nog steeds niet gebeurd?
Dit is eigenlijk een hele waslijst, maar een luchtballonvaart in een prachtige warme omgeving in bijvoorbeeld Kapadokya of parachutespringen, paragliden, maar ook trouwen en een huis kopen staat al jaren op mijn lijst. Veel wat ik al jaren wil doen, maar gelukkig heb ik hier ook nog jaren voor om waar te kunnen maken.

Publicatie datum: 23 juni 2022

Meer nieuws

Improving one article at a time

Ook partner worden?
Nothing to prove, everything to improve.
  • Bepaal jouw eigen werktijden
  • Je wordt wekelijks uitbetaald
  • Improve jouw salesvaardigheden