Improvers This Month: Februari 2023

De kortste maand van het jaar

Daar zijn we weer met een nieuwe Improvers This Month. We praten je bij over wat er allemaal is gebeurd bij Improvers de afgelopen maand.

Februari stond bij Improvers in het teken van de Cherries lancering. Een nieuwe tak bij Improvers waarbij je ook in loondienst als Sales Agent aan de slag kan. Voor onze goede doelen vertical ging Cherries vliegend van start en worden de eerste sales aan de lopende band gemaakt. Er is nog voldoende ruimte voor meer sales agents dus wil jij of ken jij iemand die graag ons Cherries team wil komen versterken. Kijk dan zeker even op deze pagina voor meer informatie en wie weet zien we je binnenkort!

Daarnaast konden we ook onze aftermovie van de Champions Trip naar Rome releasen. In December namen we onze beste Partners mee naar deze historische stad voor een fantastisch weekend. Van klassieke auto’s tot skydiven. Ander Champions Trip gerelateerd nieuws was de bekendmaking van de volgende locatie. In juni neemt Improvers namelijk haar beste Partners mee naar Montenegro. We kijken er nu al naar uit!

De directeur van Improvers, Peter, houdt maandelijks een persconferentie om alle Partners en medewerkers bij te praten over van alles en nog wat. Uiteraard over de laatste ontwikkelingen op de energiemarkt maar ook het laatste nieuws omtrent evenementen en nieuwe campagnes hoor tijdens deze livestreams. Daarboven op zijn we gestart met een wekelijkse mogelijkheid voor Partners om met Peter (en meestal ook een heel clubje medewerkers) in gesprek te gaan. Vragen stellen, goede ideeën bespreken en vooral met elkaar in gesprek blijven om zo Improvers naar een hoger niveau te tillen.

En dat was het al weer voor de februari update. Vergeet niet om Improvers te volgen op Instagram voor leuke updates en behind the scenes materiaal en abonneer je op ons YouTube kanaal om als eerste de volgende aftermovie te zien!

Publicatie datum: 08 maart 2023

Meer nieuws

Improving one article at a time

Ook partner worden?
Nothing to prove, everything to improve.
  • Bepaal jouw eigen werktijden
  • Je wordt wekelijks uitbetaald
  • Improve jouw salesvaardigheden