• Functieomschrijving
 • Voorwaarden & vergoeding
 • Alle voordelen
Functieomschrijving

Als Service Medewerker krijg je een hoop vragen op je afgevuurd vanuit alle hoeken van de organisatie. Via e-mail, chat, telefoon en ons interne socialkanaal. Deze vragen ga je natuurlijk beantwoorden, maar belangrijker nog: je gebruikt ze als input om ons bedrijf continu te verbeteren. Dit doe je op onze vestiging in Eindhoven, samen met drie directe collega’s die op andere vestigingen werken.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze Partners. Hebben ze een vraag, dan komen ze al snel bij jou terecht. Je krijgt dagelijks inhoudelijke vragen over campagnes en sales, maar ook technische vragen over de systemen van het online platform. Onderschat niet hoeveel informatie je krijgt uit de gesprekken die je met hen voert. De vragen die ze stellen, is voor ons belangrijke informatie waarmee we onze organisatie verbeteren. Het leuke van deze functie is dat jij een van de belangrijkste informatiebronnen bent en mag meedenken over verbeteringen. 

  Service is jouw middle name. Wie je ook aan de lijn of op je scherm hebt, je blijft kalm, vriendelijk en gaat altijd voor de oplossing. Het is belangrijk dat je flink doorvraagt naar de vragen die in onze organisatie worden gesteld. Met die informatie verbeteren we continu ons selfservicekanaal van FAQ’s en chatbots, zodat Partners sneller antwoorden krijgen op eenvoudige issues. Complexe problemen over het systeem of processen breng je goed in kaart. Vervolgens bedenk je samen met andere afdelingen de juiste oplossingen. 


  Wie ben jij?

  Of je veel of weinig ervaring hebt met klantenservice, maakt ons eerlijk gezegd niet zoveel uit. We kijken meer of je persoonlijkheid past bij onze organisatie en ambities. Je bent een vrolijk, flexibel, enthousiast, positief ingesteld persoon. Iemand moet van goeden huize komen om jou gek te krijgen. Je hebt een goed ontwikkeld inlevingsvermogen en helpt graag.

  Je hebt affiniteit met IT: binnen een paar clicks heb je een IT-systeem door. Deze skills heb je nodig om technische vragen over het platform te kunnen tackelen. Verder ben je communicatief sterk. Je krijgt te maken met vlijmscherpe salestijgers en die moet je verbaal aankunnen.

  Alle voordelen
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.
  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

  Partners over hun ervaring

  Wat zijn de voordelen van Improvers?

  • Joachim
   Joachim PARTNER SINDS 2017
   Het werken voor een organisatie als Improvers is voor mij persoonlijk een verademing. Ik denk dat ik het werken voor Improvers in drie woorden kan samenvatten: competitie, groei en vrijheid.
  • Oscar
   Oscar PARTNER SINDS 2018
   Als partner bij Improvers wordt er goed voor je gezorgd. De bedrijfsvoering vanuit Improvers is erop gericht om de partners zoveel mogelijk te laten doen waar ze goed in zijn: het maken van deals!
  • Jermain
   Jermain PARTNER SINDS 2016
   Als getrouwde man en vader van 3 dochters wil je buiten een meer dan goed inkomen ook genoeg ‘quality time’ hebben thuis. Deze balans heb ik gevonden bij Improvers. Door de flexibiliteit is er ook nog ruimte om zelf te ondernemen. Het perfecte scenario! 
  • Houda
   Houda PARTNER SINDS 2019
   Het is een gezellig, fijn en transparant bedrijf, waarbij kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan. 
  • Leon
   Leon PARTNER SINDS 2016
   Improvers biedt mij de opdrachten, maar ik bepaal zelf waar en wanneer ik de opdrachten uitvoer. 
  • Sahin
   Sahin PARTNER SINDS 2019
   Er is bijna een soort familiare band met de andere Partners, wat zorgt voor een prettige werksfeer. 
  • Ridwane
   Ridwane PARTNER SINDS 2018
   Ik ben ervan overtuigd dat ik met trots kan zeggen dat ik deel uit maak van het beste sales platform van Nederland. Het werken bij Improvers geeft me voldoening, het gevoel om constant omringt te zijn met de beste verkopers en hard aan mijn doelen te werken geeft mij natuurlijk een Positief gevoel.
  • Jeroen
   Jeroen PARTNER SINDS 2020
   Werken voor Improvers ervaar ik als zeer prettig. Improvers erkent je kwaliteiten en denkt hierin met je mee. Het gevoel van erkenning is duidelijk aanwezig. Zet jij extra stappen voor Improvers, dan zijn ze absoluut niet te beroerd om hierin mee te denken. Daarnaast zijn de battles en (win)acties leuk om aan mee te doen.
  • Kenzo
   Kenzo PARTNER SINDS 2017
   Als Partner van Improvers voel je je heel vrij in je werk. Het is een heerlijk gevoel om je eigen werktijden en werkplekken te kunnen bepalen. 
  • Hasnae
   Hasnae PARTNER SINDS 2019
   Het is wat mij betreft fijn om voor Improvers te werken, omdat het een professionele organisatie is, waarbij afspraken worden nagekomen. De mate van vrijheid spreekt mij erg aan, waardoor ik dit goed kan combineren op persoonlijk vlak. 
  • Bas
   Bas PARTNER SINDS 2017
   Afspraken worden heel goed nageleefd en als er wat is, of het nou gaat om een verandering in het platform, een storing, of om een andere kwestie, je wordt uitstekend op de hoogte gehouden.

  Ook partner worden bij Improvers?

  Wil je jouw sales kennis te ontwikkelen, jouw eigen werkdagen in kunnen delen én werken in een team dat ook buiten werktijd met elkaar eropuit trekt? Meld je dan eens bij ons aan of neem contact op als je meer wilt weten over Improvers.

  Veelgestelde vragen

  Vragen over deze vacature?

  Neem dan snel contact met ons op

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit.

  Ook partner worden?
  Nothing to prove, everything to improve.
  • Bepaal jouw eigen werktijden
  • Je wordt wekelijks uitbetaald
  • Improve jouw salesvaardigheden