Verkopen op jouw manier

Als Partner bij Improvers kan je voor onze A-merken op 2 manieren een opdracht uitvoeren. Dit kan telefonisch of face-to-face als deur-aan-deurverkoper, net wat jou beter ligt.

Werk jij thuis op je eigen werkplek of presteer je liever samen met andere Partners op één van onze Improvers kantoren? Trek jij je eigen route langs de deuren of juist samen? Jij bepaalt welke manier bij jou past.

De Succesformule van Improvers

In 4 stappen naar je eerste sale op het im platform

In alle vrijheid sales maken voor absolute topmerken. Partner worden bij Improvers kan snel. Wij willen met je kennismaken en een paar dingen van je weten. En dan? In een speciale e-learning omgeving behaal je de juiste certificaten. Daarna is ons platform jouw platform en ga je verkopen. Veel succes!  
1. Kennis maken
2. Partner worden
3. Certificeren
4. Aan de slag

Werken met Improvers

Het beste Platform voor de beste verkopers

Topverkopers, A-merken en eersteklas leads verdienen het beste direct sales platform van Nederland. Een solide platform dat telemarketing en Door2Door sales mogelijk, soepel en veilig maakt. Improvers is het allereerste platform dat zelfstandige verkopers - onze Partners - koppelt aan opdrachtgevers - onze Adverteerders, als energieleveranciers, kranten, goede doelen en loterijen. Inloggen waar en wanneer je wil, verkopen voor wie jij wil. Een goede deal voor consument, Adverteerder én jou als zelfstandig verkoper.  

Onze Partners aan het woord

Bas
Bas PARTNER SINDS 2017
Samenwerking met andere Partners ervaar ik als zeer prettig. Iedereen is heel hulpvaardig, zeker als je nieuw bent. De sfeer is altijd super goed en heel gezellig.
Joachim
Joachim PARTNER SINDS 2017
Zelf ben ik voornamelijk actief in Groningen en ik kan alleen maar lovend zijn over het management team. Het team is sociaal en staat altijd klaar om je te ondersteunen. Mocht je thuis werken en contact zoeken met Service? Dan word je net zo goed geholpen. 
Oscar
Oscar PARTNER SINDS 2018
Als partner bij Improvers wordt er goed voor je gezorgd. De bedrijfsvoering vanuit Improvers is erop gericht om de partners zoveel mogelijk te laten doen waar ze goed in zijn: het maken van deals!
Joachim
Joachim PARTNER SINDS 2017
De sfeer is gewoon goed. Een groot bedrijf kent vele gezichten, dus je zult altijd personen tegenkomen waar je mee klikt. Op de werkvloer wordt er hard gewerkt, dus voor een sociaal gesprek zoek ik af en toe de kantine op. 

Do you have what it takes?

Meld je nu aan

Meer weten over onze succesformule?

NEEM DAN SNEL CONTACT MET ONS OP

Over ons Platform en werkwijze zijn we graag helder. Heb je tóch nog een vraag over één of meerdere stappen die je doorloopt tot je eerste sale? Mail, bel of laat je terugbellen en we lichten elke stap graag verder toe.

Vera
Vera Neem contact met ons op.
Ook partner worden?
Nothing to prove, everything to improve.
  • Bepaal jouw eigen werktijden
  • Je wordt wekelijks uitbetaald
  • Improve jouw salesvaardigheden