Improvers

Ook jij wil een Partner of Trainee zijn!

Hieronder zie je een kennismakingsfilmpje met Amresh. Hij is een van onze belangrijke (Senior) Partners. Rechts zie je het aanmeldformulier voor een vrijblijvende informatiebijeenkomst. Wij verwelkomen je graag.

Wij zijn hét Platform waar zelfstandige verkoopprofessionals (Partners) samenkomen met bedrijven die goederen of diensten willen verkopen (Adverteerders). Wij doen zowel telefonische als Face2Face acquisitie. Partner zijn bij Improvers betekent dat jij als ondernemer aan de slag gaat. Jij bepaalt zelf waar, wanneer, hoe en voor wie jij werkt. Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Wacht dan niet langer met reageren.

Partner aan het woord

Amresh is een van onze belangrijke Partners. Hiernaast heeft hij zijn eigen trainingsbureau waar hij verkooptrainingen geeft. Bekijk hieronder zijn filmpje! 

Meld je aan voor een informatiebijeenkomst

Vul het inschrijfformulier in en kom naar een vrijblijvende informatiebijeenkomst. Wij vertellen je daar graag meer over ons bedrijf en onze Partners. Het is hier altijd een feest dus vergeet je niet aan de dresscode te houden.

Dresscode: Smart Casual
^top